Sergi Roberto es mulla sobre 'OT': «Alba guanyadora»

El jugador del Barça ha opinat sense embuts sobre la darrera gala d’’Operación Triunfo’


El jugador del Barça deixava clares les seves preferències per Alba en resposta a un company de professió que s’havia pronunciat anteriorment durant la gala. Ibai Gómez, jugador de l’Alabès, va apostar per la navarresa Natalia, però Sergi Roberto ho té clar:

 

Camí a l’última gala

Queda només una setmana perquè ‘Operación Triunfo’ 2018 tanqui les portes de la seva acadèmia i proclami vencedor un dels cinc aspirants: Natalia, Famous, Alba Reche, Julia o Sabale.

Una edició molt marcada per la polèmica com la crítica de la cantant Mónica Naranjo qui va assegurar que el programa «és molt ranci i ningú està content mai» o per les dures crítiques que va rebre ‘OT’ perquè un dels seus concursants, Miki, va interpretar una cançó en català.

Aquest passat dimecres es definien els 5 finalistes de l’última gala del programa, ocasió que no es va voler perdre el 14% de Catalunya.

La navarra Natalia i Famous, primers finalistes d''OT'
La navarra Natalia i Famous, primers finalistes d''OT' | CEDIDA
 

Les primeres finalistes d’’Operación Triunfo 2018’

La setmana anterior ja van quedar definits els dos primers finalistes del programa: Natalia i Famous, en una gala que va tenir algunes novetats en el jurat, ja que més enllà de Javier Llano com a convidat, Ana Belén va substituir Ana Torroja.

Natalia, que va ser la que tenir millor puntuació, i Famous, escollit pels professors de l'acadèmia, van convertir-se en els primers finalistes. 

Confirmades de la ‘Gira OT 2018’ 

Va ser Roberto Leal l'encarregat d'anunciar quines serien les primeres dates de la 'Gira OT 2018', que començarà el pròxim mes de febrer. Fins al moment s'han confirmat les següents actuacions: 8 de febrer (Madrid, Wizink Centre), 3 de maig (Pamplona, Navarra Arena), 24 de maig (La Corunya, Coliseum), 31 de maig (Barcelona, Palau Sant Jordi) i 1 de Juny a Bilbao.