Sergio Dalma durant una actuació a Barcelona el passat mes d'abril

Sergio Dalma la fa grossa a Múrcia i el seu concert acaba de la pitjor manera possible

L'actuació del cantant català a la capital murciana va acabar cancel·lada per l'organització

Sergio Dalma s'ha convertit en protagonista durant les últimes hores després del succeït en un concert seu a Múrcia. L'artista català tancava aquest diumenge a la capital murciana el cicle de concerts 'La noche del Malecón', però l'actuació es va acabar cancel·lant per l'incompliment de les mesures anti-Covid previstes per l'organització.

La nit musical no va transcórrer com es preveia. Enmig del concert, el públic es va aixecar diverses vegades per corejar alguns dels temes més coneguts de Sergio Dalma. Així, es van posar a ballar sense respectar les normes de seguretat, tal com ha assegurat en les seves xarxes l'organització de l'esdeveniment musical.

Davant aquests fets, es va pregar als assistents a través de les pantalles de l'escenari que tornessin als seus seients. El cas és que aquesta crida de l'organització no va ser acceptat per la majoria de persones i va acabar per incomplir-se.

El cantant encoratja els espectadors a mantenir dempeus

Davant aquesta situació, Sergio Dalma, fart que s'encenguessin cada poc temps les pantalles d'avís, va acabar arribant a un pacte amb els seus fans. Quan els demanessin que s'asseguessin, el concert es pararia, encoratjant-los així que continuessin dempeus.

Aquesta decisió tan controvertida de Dalma no va agradar res als organitzadors del concert. Així les coses, es van veure obligats a cancel·lar l'esdeveniment, davant la sorpresa de tots.

Els organitzadors lamenten la suspensió del concert

«Lamentem molt el que acaba de succeir. Fa dos mesos que treballem sense descans perquè tot surti bé, complint totes les normes marcades pel govern regional i les autoritats sanitàries. No podem permetre que ningú, sigui qui sigui, posi en risc tot l'esforç realitzat durant els més de seixanta xous que hem celebrat en la nostra tercera edició», assegurava el missatge dels organitzadors a Twitter.

A més, recordaven que «no hem tingut cap incident fins a aquesta última nit. Hem estat exemple del compliment estricte de les normes i no podíem deixar que fos diferent en la nostra última nit».

«Més encara quan han estat ben clares des del començament del cicle. Sabem que no era la nit que estàveu esperant, però tampoc ho ha estat per a nosaltres», explicaven.

Els assistents al concert donen la seva opinió sobre els fets

Després de la cancel·lació del concert de Sergio Dalma, els usuaris de les xarxes socials van donar el seu punt de vista sobre els fets succeïts a Múrcia. Arran la polèmica cancel·lació del concert, molts han estat els que han criticat l'actitud de l'organització, encara que alguns altres donaven suport a la decisió.

«He estat aquesta nit allí i li dono tota la raó a Sergio Dalma. Només ens hem aixecat de la cadira i no ens hem mogut del nostre lloc. Què més dona tenir el cul pegat en la cadira i amb la mascareta, que estar dempeus al mateix lloc i amb la mascareta!», escrivia un usuari a Twitter.

«En cap moment ha convidat a la gent a saltar-se cap norma. Puc donar fe que ell sempre és molt respectuós amb tots els organitzadors», assegurava un dels assistents al concert.

Sergio Dalma demana disculpes per les seves paraules durant el concert

El cantant, després dels fets, ha manifestat que no és negacionista i ha demanat disculpes pel que va passar. Així doncs, l'intèrpret de 'Bailar pegados', ha demanat perdó «al públic i a l'organització», assegurant que «em vaig excedir en el meu ànim de què gaudissin».

En aquest sentit, el cantant ha atribuït la seva actitud al fet que és un artista que «ha reprès una gira després de gairebé dos anys d'aturada per aquesta horrible situació». En aquest sentit ha afirmat que la seva actuació no va ser l'adequada i s'ha mostrat penedit per això.