Aliments essencials per la primavera

Els set aliments essencials per la primavera

Arriba el bon temps i les temperatures són més agradables, tenim més hores de llum i el nostre organisme necessita aliments més refrescants

Durant la primavera  hem de preparar l'organisme per l'estiu, la calor i els aliments més frescos, però també hem d'acomiadar-nos del fred i deixar enrere els àpats calents i més elaborats de digestió més llarga. Per tant, és una temporada de transició i els aliments  d'aquesta temporada, vénen carregats de fibres i vitamines per donar-nos energia i depurar el nostre cos.

Les fuites i verdures són uns bons aliats

Les fruites i les verdures  són els aliats perfectes per aquesta època de l'any. Gràcies al seu elevat contingut en aigua, fibra i altres nutrients, que ens ajuden a calmar la nostra gana i fan que les nostres digestions no siguin tan pesades. El peix, el marisc, els ous i la carn tampoc poden faltar per aportar-nos les proteïnes i grasses saludables que el nostre cos necessita.

De manera que, avui des de Catalunya Cuina, us portem uns aliments que podreu trobar fàcilment al mercat o al supermercat quan aneu a comprar, i de ben segur, que els estàveu esperant!