El 81610, premiat amb l'últim 5è premi de la jornada

El número serà premiat amb 60.000 euros per sèrie, 6.000 euros per dècim

5 premi 7 Imagen de archivo del Sorteo Extraordinario de Lotería de Navidad.
Imatge d'arxiu del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal | CatalunyaDiari.cat

El sèptim cinquè premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal ha sortit a la llum al Teatre Reial. El número agraciat és el 81610, que serà premiat amb 60.000 euros per sèrie, 6.000 euros per dècim. A Catalunya, ha caigut a Sort.

 

Et quedaries un dècim que trobessis a terra?

Un de cada dos espanyols, un 53,83%, assegura que si es trobés pel carrer un dècim premiat al Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, se'l quedaria i cobraria el premi, segons l'enquesta realitzada per l'institut Sondea per a Securitas Direct.

Els resultats d'aquesta investigació assenyalen que, per comunitats autònomes, els ciutadans de la Comunitat Valenciana són els que en major percentatge es quedarien el bolet, un 63,38%, en contraposició dels asturians que són els qui menys, amb un 32,61%.

I si el que trobes és un moneder?

En preguntar sobre què farien en trobar-se un moneder al carrer, gairebé tres de cada quatre espanyols, el 73,71% diu que tornaria tot el contingut d'aquest, mentre que un de cada quatre es quedaria amb els diners i tornaria tan sols la documentació, un 23,16% d'aquests. A més, un 3,14% afirma que es quedaria amb els diners i es despreocuparia de la resta.

En el cas de veure al carrer o en un centre comercial com a una persona li cauen 50 euros, el 85,01% dels espanyols reconeix que els tornaria, mentre que un 14,99% confessa que dissimularia, els agafaria i se'ls quedaria.

L'esperit nadalenc, en crisi

En relació amb la solidaritat, tres de cada quatre espanyols, el 76,34%, pensa que cada vegada s'està perdent més l'esperit nadalenc d'ajudar a la gent més necessitada, davant un 23,66% que opina el contrari.

L'enquesta, amb un error de mostra del +/- 2,2%, ha estat realitzada sobre una mostra de 2.009 individus residents a Espanya d'entre 30 i 65 anys, seleccionats de forma proporcional a les quotes de població espanyola en funció del sexe, grup d'edat i comunitat autònoma.


Comentaris

envia el comentari