El desconegut nou símptoma de la Covid trobat en un pacient: «Semblava Bart Simpson»

És el cas de Lenny Jones, un home britànic de 69 anys, que va haver d'ingressar a l'hospital en veure que els símptomes de coronavirus que patia eren, com a mínim, molt estranys

Professionals sanitàries de l'Hospital del Mar en una UCI amb pacients amb covid-19
Professionals sanitàries de l'Hospital del Mar en una UCI amb pacients amb covid-19 | ACN

Qui no recorda el cas dels dos metges xinesos que es van tornar negres per culpa del coronavirus? La història, sorprenent i surrealista sens dubte, va espantar molt en un moment en què no es tenia massa informació sobre el nou coronavirus. Ara, gairebé un any després, una altra notícia similar irromp per sorpresa en l'agenda informativa: un pacient anglès ingressat per coronavirus va veure com la seva pell es va tornar groga. Sí, no ho rellegeixin. La seva pell es va tornar groga.

Segons informa 'The Mirror' i recull també el '20 minutos', Lenny Jones, un home britànic de 69 anys, va haver d'ingressar a l'hospital en veure que els símptomes de coronavirus que patia eren, com a mínim, molt estranys. Jones va ser hospitalitzat en veure que li faltava l'aire i la seva pell començava a tenir icterícia.

«Em vaig despertar un matí i vaig pensar que hi havia alguna cosa malament amb el mirall de l'habitació, perquè estava groc, tenia icterícia i, per a dir-ho clarament, em semblava a Bart Simpson», va explicar l'home el matí següent al fet que els metges li sotmetessin a una transfusió de sang.

«Em vaig despertar i em semblava a Bart Simpson»

No és un cas aïllat, perquè els metges citats per 'The Mirror' expliquen que al Regne Unit ja s'han trobat fins a 12 casos similars. Jones va entrar a l'hospital el passat 17 de gener després de donar positiu en la PCR pertinent de Covid.

Una vegada allí, el que va veure assegura que va ser molt xocant: «Quan vaig entrar a la sala de l'hospital vaig veure a tota aquella gent amb oxigen i va ser aterridor. Em vaig sentir realment destrossat per estar allí, va ser pertorbador. No vaig poder veure a la meva dona ni a ningú. Les úniques persones que venien era quan algú moria i et pensaves que no ho anaves a aconseguir».

Jones, l'única persona de la seva sala que no va necessitar oxigen, explica que els metges li van dir que, davant els seus símptomes, se sotmetria a una transfusió de sang. Per sort, tot allò va sortir bé i després d'onze nits a l'hospital, Lenny Jones va aconseguir superar el coronavirus i tornar a la seva llar.

«Estic fet un desastre... i amb 69 anys»

«Jo era un home de 69 anys en forma, i ara sóc un desastre de 69 anys», explica el mateix Jones per a il·lustrar el mal físic i les seqüeles que li ha deixat el coronavirus. Malgrat això, Jones té un missatge d'agraïment als qui el van cuidar a l'hospital i van anar realment claus perquè l'ancià pogués superar el virus: «Mereixen una medalla. Estic molt agraït de ser aquí i vull agrair a totes les infermeres i metges, el que estan fent és extraordinari. A tots... no em vull deixar a ningú, fins al personal de neteja».


Comentaris

envia el comentari