Multen i denuncien dos homes per fingir ser gossos per no portar mascareta a Astúries

A banda de la multa per no portar la mascareta s'enfronten a una segona sanció per desordres públics

Captura del vídeo en què els homes feien el gos per evitar pagar una multa per no portar mascareta
Els vianants van gravar el vídeo sorpresos | Cedida

Les ocurrències i mètodes d'algunes persones per a intentar no ser multats per no portar mascareta comencen a ser tant absurdes com inexplicables. Prova d'això és el que han viscut els agents de la Policia Local de Cangas de Onís, a Astúries, que estaven patrullant aquest cap de setmana quan dos homes van fingir ser gossos per tal de no posar-se la mascareta al carrer.

Els autors dels fets van ser dos veïns d'Oviedo que estaven fent turisme en aquesta població. Segons recull 'La Nueva España', en un moment concret del dissabte a la tarda van ser requerits per la Policia Local que els va veure caminant per l'avinguda de Covadonga. Encara que al principi van complir l'ordre els agents i es van posar la mascareta no van trigar molts a tornar a treure-la.

Davant aquests fets, una altra agent de circulació els va tornar a insistir en l'obligatorietat de l'ús de la màscara però aquests van fer cas omís. És més, van decidir que era una bona idea, malgrat l'arribada de reforços, fer burla de les instruccions dels policials locals.

La Policia els detén i presenta càrrecs

Com es pot veure en el vídeo difós a les xarxes socials, un dels dos decideix posar de quatre grapes amb la clara intenció d'imitar a un gos que orina. La seva intenció, teòricament convèncer als agents, de manera burleta, que no era necessari que portessin màscara, ja que els animals no estan obligats a això. Tot envoltats de desenes de testimonis que observaven i gravaven l'escena entre una mescla de vergonya i incredulitat.

Lògicament, envers la contínua desobediència dels dos ciutadans, la Policia Local es va veure obligada a avisar a la Guàrdia Civil. Una patrulla d'agents es va presentar en el lloc i es va emportar als dos homes a la caserna per a ser identificats.

El que podria sembla una broma els podria sortir molt car als dos implicats, ja que a més de per no utilitzar la màscara han estat denunciats per desordres públics. Tots dos implicats podrien veure's obligats a pagar una multa de com a mínim 600 euros.


Comentaris

envia el comentari