Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albada des de Moià

Més calma i calor, a l'espera d'un canvi radical: Temps a Catalunya el dimarts 25 d’agost del 2020

Les temperatures pujaran notablement aquest dimarts i la calor tornarà a ser més pesada

Albada des de Moià
El sol i la calor tornaran a guanyar protagonisme aquest dimarts | MeteoMoià

El temps serà força tranquil aquest dimarts, 25 d’agost.  Tindrem un cel variable amb sol i alguns intervals de núvols a la costa central i prelitoral nord, però cada cop amb més sol. Les temperatures pujaran amb ganes al nord-est i a Ponent, mantenint-se la calor i la xafogor força semblants a la resta. Els següents dies seguiran a l'alça els termòmetres. Tot plegat, esperant un canvi de temps radical  que arribaria de cara a finals de setmana i ens portaria més aires de tardor que no pas d'estiu i, a més, amb tempestes  fortes.

Més sol i més calor

La notícia d’aquest dimarts  serà clarament el retorn de la calor  i la xafogor  més pesada arreu, tot plegat acompanyat d'un ambient totalment assolellat i només amb alguns núvols baixos  al litoral central encara a primeres hores, però que es desfaran ràpidament amb el pas de les hores. A la resta, el sol dominarà clarament, especialment al sud i a Ponent.

Mapa de símbols a Catalunya previst per aquest dimarts 25 d'agost del 2020
Previsió de símbols per aquest dijous a Catalunya | Catalunya Diari

Ambient molt més pesat altre cop

Pel que fa a les temperatures, que han baixat aquest dilluns a moltes zones, tot el que han perdut ho recuperaran aquest dimarts. S'incrementarà la calor de ple estiu i la xafogor a la costa altre cop. De fet, hi haurà pocs canvis de moment a la zona litoral, on les nits continuaran sent molt pesades per dormir bé.  

Quan arribarà el canvi radical?

De cara a la resta de la setmana, la calor i l'ambient assolellat seguiran sent els grans protagonistes, amb temperatures força elevades, és a dir, ambient molt carregat i insuportable de nou. Però a partir de dijous i, sobretot divendres, haurem d’estar al cas per veure com evolucionen els mapes del temps, però un canvi  de temps radical  se'ns podria tirar al damunt i ens podria portar un ambient molt més típic d'octubre que no pas de finals d'agost  i, a més, amb tempestes  que podrien ser fortes de cara al pròxim cap de setmana. S'haurà d'anar seguint.