Imatge d'una noia dins d'un bar prenent alguna cosa

Les 6 maneres d'arruïnar la teva cita romàntica (si ets una dona)

En aquesta llista irònica portem suggeriments per a qualsevol dona que vulgui arruïnar la seva cita

Les cites romàntiques són un d’aquells moments en què normalment intentes donar el millor de tu, mostrant la teva millor versió alhora que evites treure a la llum la majoria dels teus defectes. A internet podràs trobar molts consells que t’ajudaran a aconseguir o augmentar les teves possibilitats de tenir èxit (sigui allò que sigui) a la teva cita.

No obstant això, en aquesta llista et mostrarem algunes maneres d’arruïnar la teva cita romàntica, perquè potser pots trobar-te en una situació ‘especial’ on el teu objectiu sigui justament l’oposat, és a dir, fracassar estrepitosament. Per tant, para atenció a les següents opcions que t’oferim.

Les 6 formes d’arruïnar la teva cita (per a ella)

És important tenir en compte, que els següents mètodes per fracassar a una cita poden prendre’s de manera invertida per així aprendre sobre les coses que no has de fer. De totes maneres, t’aconsellem buscar informació especialitzada en comptes de continuar llegint.

Als exemples apareixerà que la cita és amb un home, però si ets una dona homosexual, podràs aplicar aquests principis amb la mateixa eficàcia.

1. Fes servir sàviament el riure

El riure és un dels elements de la comunicació no verbal que més poden transmetre, tant a nivell conscient com inconscient, per la qual cosa, saber quan s’ha de riure o no és fonamental per fracassar a la teva cita.

El primer pas és saber quan riure. El riure per destruir les teves possibilitats d’èxit ha de ser utilitzada en moments claus com: quan l’altra persona explica com li va deixar la seva exparella, quan relata alguna cosa trista o seriosa, quan se li cau un cobert o si té una taca a la cara, etc.

El segon pas és tan important com l’anterior, i consisteix a ometre el riure. Molts homes intenten explicar històries ‘gracioses’ durant les seves cites, per mostrar-se com a persones divertides i animades. És especialment en aquests casos quan has d’evitar riure.

Serà difícil, perquè les primeres vegades que ho facis, és possible que l’home tregui totes les seves armes per fer-te riure, i potser ho aconsegueixi, no perquè facin gràcia, sinó perquè t’entraren ganes de riure’t d’ell. Així que, ves amb compte.

2. Assegura’t que no sigui homosexual

Hi ha moltes coses que pot intentar aparentar un home, però sens dubte, la que més, és la de ser un ‘alfa’. Si bé és cert que no tots ho intenten, un gran nombre d’ells ho fan.

Aquesta mena d’homes intentaren semblar segurs de si mateixos i parladors, a més a més, solen fer comentaris força directes per intentar flirtejar. És en aquests moments on has de fer comentaris que mostrin els teus dubtes sobre la seva orientació sexual.

Alguns exemples, poden ser: sols portar la roba tan ajustada? No és una mica de gais? O per què mires tant al cambrer? De l’un al deu quant t’agrada? Al final de la cita, reprèn aquesta estratègia i acaba sempre amb un: Però segur que no has estat mai amb un altre home? I no planteges provar-ho?

Davant d’això, és probable que es posi a la defensiva i negui rotundament les teves preguntes amb paraules com ‘mai’, ‘ni pensar-ho’, ‘ho tinc molt clar’. Així doncs, amb aquesta mena de sentències fermes i irreflexives li hauries de respondre amb la gran dita: ‘Mai digui d’aquesta aigua no beuré’.

3. Digues que ets de l’Opus Dei

Fer esment que pertanys a una institució religiosa molt conservadora pot ser realment beneficiós. Abans d’optar per aquesta estratègia (que és clar, no exclou a la resta) has d’assegurar-te que l’altra persona no pertany ni se sent atreta per aquest tipus de pràctiques.

Després d’introduir el tema, però sense perdre molt el temps, explica amb tot luxe de detalls la dotzena de fills que t’agradaria tenir, incloent-hi els noms bíblics que els hi posaries a cadascun. I si et sobra temps, planifica el casament.

4. Parla del teu ex-xicot

Existeixen dues possibilitats, que el noi amb qui estiguis parli molt o que parli poc. En el primer cas, parla-li del teu ex-xicot relacionant-lo amb els temes que ell tregui. Per exemple, si et parla que practica algun esport, explica-li quin esport feia el teu ex i és clar, com de bé que ho feia.

Al contrari, no és molt xerrameca, tindràs un munt de possibilitats per xerrar lliurement. Però en qualsevol dels dos casos, has de demostrar per sobre de tot que encara no has oblidat al teu ex.

Foto d'una noia amb un anell.
Parlar de la teva antiga relació és una bona tàctica per espantar la teva cita | Canva

Tot i això, ves amb cura amb el fet de fer servir al teu ex per fer sentir inferior a l'home amb qui has quedat, ja que potser s’ho pren com un repte personal i intenta superar les coses que li dius, entrant a un bucle absurd en el qual no et vindrà de gust estar-hi.

5. Si fas tard, explica per què

Una part important a tot això la té el saber estar, des del moment zero de la trobada. És molt important tenir les maneres correctes des del principi, que fins i tot això inclou no arribar quan toca. És a dir, l’aconsellable per aconseguir el nostre objectiu és que vegis un capítol més de la teva sèrie preferida, i sense amagar-ho.

Foto d'una televisió amb una plataforma d'streaming.
No amaguis el motiu pel qual has fet tard, fins i tot si és per veure la teva sèrie preferida | Canva

Si en arribar a la cita, et demana explicacions (té el seu dret), tu com a dona educada, les dones, sense mentir, perquè no hi ha necessitat d’amagar els teus hàbits d’oci.

Fins i tot si es posa una mica pesat i no entén com pots haver trigat 40 minuts més per veure aquell episodi, li expliques el capítol perquè entengui l’important que era per a tu. A més, si decideixes fer un ‘spoiler’, ja això és cosa teva.

6. Tingues present l’outfit

Ets una dona pragmàtica que valora el fet de sentir-se bé per sobre de tot, i res et fa sentir més bé que un bon xandall d’Adidas o Nike. A més a més, ets una dona disposada a marcar un abans i un després, potser et convé més escollir alguna peça de Puma.

Les xancletes de la platja seran importants en aquest punt per completar el teu outfit juntament amb la diadema pel cabell, per si hi ha ventiladors al local perquè no et despentinin massa, ja que els homes valoren molt el cabell de les dones. Si portes el cabell curt, no pateixis, pots seguir exactament els mateixos passos.

És probable que això confongui una mica a l’home (si no venia ja confós de casa), sobretot si ell va amb americana i camisa. I què dir si a més a més va amb corbata.

És més, això tindrà un doble efecte beneficiós, ja que atraurà les mirades de la resta d’homes enlluernats pel teu estil. Si fos així, no dubtis a fer-li-ho saber al noi.

(*) Aquesta notícia s’ha traduït originalment del castellà de la pàgina ‘CarácterUrbano’.