Sis minuts fatídics eliminen el Reus de la Supercopa

El Reus Deportiu segueix comptant els seus partits per victòries
El Reus Deportiu ja espera al debut en l'OK Lliga | Reus Deportiu

En sis minuts de diferència, el HC Liceo ha eliminat el Reus Deportiu de la Supercopa d'hoquei patins. El conjunt entrenat per Jordi Garcia no s'ha pogut classificar per a la final de la competició després de caure per 2 a 3 un encontre que s'ha decidit en el primer temps quan els gallecs han anotat els tres gols del matx en un marge de sis minuts. Els del Baix Camp han buscat la reacció però no hi ha hagut opcions reals de ser a la final fins al minut 48 d'encontre, quan Marc Julià deixava la pròrroga a un gol.

El primer temps, clau

El Reus Deportiu afrontava l'encontre amb el repte de jugar la primera final de la temporada. César Carballeira veia la targeta blava en el minut nou i propiciava una falta directa que Di Benedetto no transformaria davant Ballart. Malauradament per als interessos ganxets, el francès es trauria el mal gust de boca quatre minuts després anotant el 0 a 1.

El matx es complicaria més quan els germans Lamas veien porteria. Primer anotava Josep en el minut 18 i després ho feia Eduard en el minut 19. No ha estat fins al segons temps quan el Reus ha pogut reaccionar i posar emoció en l'encontre. La primera oportunitat clara arribava en el minut 34, després d'una targeta blava vista per Marc Coy. La falta directa posterior no ha estat transformada. S'ha hagut d'esperar al minut 39 per veure Cristian Rodriguez anotar l'1 a 3. Marc Julià, en el minut 43, anotava el 2 a 3 i el mateix Julià perdonava una falta directa en el minut 48 que podria haver forçat l'empat a tres.

D'aquesta manera, el Reus Deportiu tanca totes les preparacions prèvies al debut del pròxim cap de setmana a l'OK Lliga.