Local Sweet pacha Sitges

Sitges perd una inversió de Pacha valorada en 70 milions d’euros

L’actual situació de Catalunya i la negativa de govern haurien fet que els inversos decidissin no construir un nou hotel de cinc estrelles a la ciutat

Sitges preparava la construcció  d’un hotel de cinc estrelles, un restaurant i una discoteca de la marca Pacha, tot amb una inversió de 70 milions d’euros.  Però aquest projecte no veurà la llum a la ciutat després que l’alcalde fins al moment, Miquel Forns (PDeCAT), és monstres a favor d’impedir el projecte, així com les inseguretats que comporta per l’empresa el procés català, segons ‘Crónica Global’.

El projecte consistia a crear un hotel de cinc estrelles amb 280 habitacions, un restaurant Lío, com el que té la marca a Eivissa i una discoteca amb la insígnia de Pacha.  Tot col·locat a l’antic Parc Aquàtic Paradise, obert als anys 90 i actualment tancat i en un avançat estat d’abandonament.  Aquesta inversió tindria un pressupost de 70 milions d’euros, 12 d’ells per comprar els terrenys i la resta per edificar el complexa.  Segons ‘Crónica Global’, aquest ressort hauria comportat el contractament de més de 350 nous treballadors i un benefici brut, a partir del segon anys, de 12 milions d’euros.

Sembla que els inversors «s’han fet enrere» i alguns dels seus motius haurien estat  la «inseguretat jurídica» d’una inversió d’aquestes característiques amb el moment actual que està vivint Catalunya i la negativa del govern, que no ha facilitat a l’empresa el poder dur a terme el projecte.

POarc Abandonat de Sitges
El recinte havia d'anar on actualment es troba el parc aquàtic abandonat Paradise | Cedida

 

Incògnites sobre el primer Pacha del món

Als anys 70, Pacha va obrir la seva primera discoteca a Sitges, però des de fa un parell d’anys el local roman tancat i, fonts consultades per ‘Crònica Global’ han declarat que «des de llavors el govern local ha posat traves perquè no reobri i ha retocat la normativa vigent per demanar-nos sempre alguna cosa extra».

Ara, s’haurà de veure com queda conformat el govern després d’unes només eleccions on ERC ha aconseguit quatre diputats, JxCat uns altres quatre, tres el PSC, tres C’s i la resta repartits entre Sitges GI, GS, N-H, CVS-C I M.A.R. Aquesta nova divisió de vots pot desembocar en un govern de coalició que, potser, torna a obrir les portes a aquest projecte presentat pel Grup Pacha.

També et pot interessar...

  • Investiguen dos intents de segrest en escoles de Sitges i Castelldefels