La xarxa esclata contra Àngels Barceló per les seves queixes sobre els resultats electorals a Madrid

La periodista ha manifestat, a través de Twitter, que dubtava entre fer-se «basca o de Cadis», i sembla que això no ha agradat als partidaris madrilenys de les dretes

Àngels Barceló
La xarxa esclata contra Àngels Barceló per les seves queixes sobre els resultats electorals a Madrid | CatalunyaDiari.cat

Si hi ha quelcom que defineixi a la periodista Àngels Barceló, és que no es mossega la llengua a l'hora de parlar sobre qualsevol tema polèmic. De fet, en els darrers anys s'ha convertit en tot un flagell de l'independentisme, i sempre que ho ha trobat necessari ha carregat contra el moviment així com contra els seus representants.

Després dels resultats electorals d'ahir, però, la catalana ha canviat l'objectiu de les seves crítiques, i ha posat en el seu punt de mira el partit que, malgrat haver perdut les eleccions, substituirà a Carmena al capdavant de la capital espanyola: el PP de Martínez-Almeida. Un fet que no ha agradat a alguns usuaris de Twitter, els quals han aprofitat per carregar durament contra la periodista.

«Dubto entre fer-me basca o de Cadis»

Segons sembla, la idea que el trio de dretes pugui pactar i fer fora l'actual alcaldessa no li acaba de fer el pes a Àngels Barceló que, malgrat haver nascut a Barcelona, actualment resideix i treballa a la capital d'Espanya. Per això no va dubtar en publicar un missatge a xarxes socials mostrant el seu descontentament.

«Com a ciutadana de Madrid, ara mateix dubto entre fer-me basca o de Cadis. Ah, i qui hereti l'alcaldia madrilenya, que acabi les obres del meu barri», clamava la catalana. Però no només això, i és que Barceló també va aprofitar l'ocasió per carregar contra Albert Rivera i Díaz Ayuso.

Evidentment, això no ha agradat gens als partidaris de la dreta, i per aquest motiu van omplir totes les publicacions de tota classe de comentaris contra la periodista.  

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari