YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sónia, la catalana que li ha tocat el Gordo gràcies a una amiga: «Per fi em toca algo»

«Ja era hora que la vida em donés una alegria», ha explicat la guanyadora del premi

86986 ha estat el primer cinquè premi de la Loteria de Nadal 2020
El Gordo ha repartit 240 milions d'euros a Reus | Catalunya Diari

Cava, cava i més cava a les portes de l'administració número 6 de Reus, a la plaça de la Pastoreta, després que hagi repartit la grossa de Nadal. El número 72897 ha estat l'afortunat i ràpidament desenes de persones s'han acostat a les portes del local per celebrar-ho. Abraçades, emoció i càntics diversos després de repartir 240 MEUR, corresponents a 60 sèries. Segons ha explicat Òscar Bausà, propietari de l'establiment, la gran majoria ha anat als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols (Baix Camp) i, aproximadament un 20% s'ha venut a finestreta.

No és la primera vegada que Bausà reparteix un premi important. El 2008 ja van donar un segon premi de manera íntegra del sorteig del dia de Reis i l'any següent, el 2009, van repartir un quart premi de la grossa de Nadal. Ara però, s'han superat. «És un objectiu que perseguim des de fa quasi 30 anys. És la culminació. Som venedors d'il·lusió i la més gran és repartir premis entre els teus clients», ha afirmat.

A ell la notícia l'ha agafat per sorpresa. «Era al barber, és una tradició que tinc el dia de la grossa. I quan m'han trucat he sortit disparat cap aquí», ha exclamat. Tot i que ha assegurat que no té cap dècim, s'ha mostrat molt content per haver repartit tants diners. «Hi ha molta alegria entre els que els hi ha tocat. I altres clients assidus indirectament també se n'alegren», ha explicat amb emoció controlada.

La curiosa història de Sónia: la sort es contagia

Qui no ha pogut contenir-la ha estat Sónia Pérez, una de les persones que va comprar un dècim a l'establiment. Extremadament emocionada, en alguns moments tenia fins i tot dificultats per respirar. Un cop s'ha assabentat que li havia tocat, ha anat cap a la Pastoreta amb les seves dues filles.

«Ja era hora que la vida em donés una alegria», ha explicat, mentre recordava que en els darrers anys ha tingut diversos problemes personals. «Això que tants anys que he vist per televisió ara ho he pogut viure», ha comentat. Al cap d'una estona ha arribat el seu marit i tots quatre s'han fos en una llarga abraçada davant les càmeres de televisió.

«M'ha trucat una amiga, que el teníem les tres, i justament a ella li va tocar l'any passat i enguany hem decidit comprar-lo les tres juntes», recorda la Sonia, que, a més, assegura que «ha estat la sort». «Tinc una amiga que li va tocar l'any passat i enguany hem decidit comprar-lo juntes».

Preguntada per la intenció que té ara sobre en què invertir el premi ha contestat: «Ai no sé, jo no vull pensar ara en diners, em quedo amb la felicitat que sempre veig en la tele quan ocorren aquestes coses i que avui he pogut viure i ja està». Finalment, ha afegit que «l'única cosa que tinc és l'alegria que m'ha tocat una cosa bona en aquesta vida».


Comentaris

envia el comentari