Fotografías de pipas

Sorpresa a Espanya pel que han trobat dins d'una bossa de pipes Grefusa

Una jove del País Basc ha denunciat a través del seu compte de Twitter que ha descobert una panerola banyada en salsa Tijuana dins els seu paquet de pipes

Una jove resident al País Basc ha trobat una panerola dins d'un paquet de pipes Tijuana de Grefusa. La noia ho ha denunciant a través del seu perfil de Twitter, assegurant que «m'he trobat una panerola  banyada en tijuana en les meves pipes». El text s'acompanyava de tres fotografies de l'insecte en qüestió, on es pot veure, perfectament, que està banyat en salsa.

Aquest tuit ha desencadenat milers d'interaccions, i ara mateix compta amb més de nou mil 'likes', 4.500 retuits i més de 600 comentaris. «Si us plau, digues-me que no és veritat, necessito saber que no és veritat o vomitaré totes les pipes Tijuana que he menjat en la meva vida», ha comentat una usuària en la publicació. L'afectada en qüestió li ha contestat: «És veritat. T'ho juro. De sobte l'he mirat i dic, coi. Li dono la volta i tenia potes».

Però aquest és només un dels comentaris que es poden llegir a la publicació, ja que han estat molts els usuaris i usuàries que han comentat que ja no podran tornar a menjar aquestes pipes mai més. Hi ha altres persones que han aprofitat per fer broma sobre l'assumpte. «Aquí hi ha les proteïnes», «Això és per fer col·lecció, que poca idea teniu els joves. Abans en totes les patates et donaven coses per col·leccionar» o «Doncs mira, unes quantes calories per al cos... Com quan mengem gambes per cap d'any», han estat alguns d'aquests comentaris.

Per la seva banda, Grefusa ha contestat la clienta que ha trobat la panerola a través del seu compte oficial de Twitter: «Si us plau, envia'ns un mail a consumidor@grefusa.com perquè puguem ajudar-te i veure la millor solució possible». Aquesta publicació de la companyia s'ha omplert també de comentaris, on els usuaris han explicat que no tornarien a consumir pipes Grefusa.

No és la primera vegada que passa

Diversos usuaris han comentat que no és la primera vegada que es troben amb aquest tipus de sorpreses dins de les pipes de Grefusa. El passat 4 de juliol, una altra usuària va comentar que s'havia trobat un escarabat. «Grefusa, nous sabors en les pipes? Crec que sóc molt clàssica per provar coses noves tan... tan... rares. Mireu quina sorpresa em vaig trobar a la bossa de pipes, per poc me la menjo», explicava la usuària, adjuntant dues fotografies del paquet de pipes i l'insecte.

Una altra usuària comentava que a ella li havia passat el mateix, però que no havia fet cap fotografia per poder denunciar-ho. Diversos usuaris han comentat la publicació, dient-li a l'afectada que es tracta d'una cosa que es pot denunciar l'empresa. No sabem com acabarà aquesta història, però el que tenim clar és que ens costarà molt de temps tornar a provar aquestes pipes.