La sorpresa a una infermera del Clínic que va haver de cancel·lar la seva boda pel coronavirus

Andrea Alegre, que havia de casar-se el 9 de maig, va acabar vestint-se de núvia gràcies als seus companys

L'Andrea Alegre amb el vestit de núvia que els seus companys del Clínic van preparar-li amb material sanitari
L'Andrea Alegre es va poder vestir de núvia el 9 de maig, tot i haver ajornat la seva boda. | CatalunyaDiari

El passat 9 de maig, Andrea Alegre, infermera aragonesa que resideix a Barcelona des de l'any 2012 i que exerceix a l'Hospital Clínic, havia d'haver celebrat la seva boda, tot i que l'emergència sanitària provocada pel coronavirus va obligar a ajornar l'esperada cita fins a l'any 2021. Tot i aquest  important contratemps, el 9 de maig va ser un bon dia per l'Andrea, ja que els seus companys del Clínic van donar-li una sorpresa.

Segons explica el diari 'Heraldo de Aragón', la infermera aragonesa, que durant el mes de març va patir la Covid-19, va anar a treballar «trista» per no haver pogut contraure matrimoni amb el Pablo, el seu xicot, tot i que amb cert consol perquè aquell dia plovia, cosa que hagués deslluït la boda. Tot i els condicionants, la jornada del 9 de maig quedarà marcada per sempre en la retina de l'Andrea.

Vestit de núvia i pluja de pètals de rosa

Els seus companys del Clínic van cridar-la a una de les zones reservades per al personal sanitari i van fer-li un passadís fins a unes cortines, rere les quals hi havia un vestit de núvia fet amb material sanitari. L'Andrea, emocionada i amb llàgrimes als ulls, se'l va posar i els seus companys van cantar-li i van fer una pluja de pètals de rosa. Tot i que sense nuvi, la infermera aragonesa va poder celebrar la seva boda.

Segons manifestava l'Andrea al citat mitjà, «malgrat que vaig voler oblidar aquesta data, han aconseguit que em torni a il·lusionar». I ja hi ha nova data per a la boda. Si res no fa canviar els plans, l'Andrea i el Pablo es casaran el 14 de maig del 2021.


Comentaris

envia el comentari