Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Inés Arrimadas seriosa

Sorpresa majúscula per l'anunci d'última hora d'Inés Arrimadas: marxa

La política ha fet un comunicat a través de les xarxes socials

Inés Arrimades, portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, ha anunciat a través de les xarxes socials que abandona Madrid per anar a viure a Jerez de la Frontera, Cadis, a la seva ciutat natal. Així ho ha comunicat en una publicació al seu Instagram personal, on ha penjat una fotografia amb els seus dos fills petits. 

Inés Arrimadas ha anunciat que trasllada el seu domicili a Jerez de la Frontera. La política ho ha explicat en una publicació a les xarxes socials en què justifica la decisió per «poder tenir la família a prop». I molt especialment pels seus dos fills, l'Álex i el Marc. 

«Hem pres la decisió pensant en el que és millor des del punt de vista personal per tota la família», ha dit Arrimadas, que té dos fills petits i subratlla la dificultat de conciliar quan ni a Barcelona ni a Madrid ha tingut a prop els seus familiars més propers. Arrimadas ja no presideix Cs, però continuarà sent la portaveu del partit al Congrés.

Un text molt emotiu

«Hi ha poques coses més boniques que ensenyar els carrers de la teva infància i joventut als teus fills. Així hem passat una estoneta d'aquesta tarda tan especial amb l'Àlex i el Marc», ha començat dient Inés Arrimadas. Una decisió que, tal com s'observa en les seves paraules, ha pres conjuntament amb el seu marit, Xavier Cima

«Qualsevol que tingui fills en una ciutat lluny dels avis sap com de difícil tornar a conciliar quan ells no són a prop. En el nostre cas, ni a Barcelona ni a Madrid no hem tingut mai els nostres familiars propers i, amb dos nens tan petits, hem decidit mudar-nos a Jerez per poder tenir a prop la família. Ells estan encantats!».

«Poder passar més i millor temps amb els fills no té preu. I, encara que ja sabeu que mai no he necessitat excuses per acostar-me a Jerez, hem pres aquesta decisió pensant en el millor des del punt de vista personal per a tota la família», ha continuat la política.

«Encara que passi més hores en trens i avions, ser la portaveu de Ciutadans al Congrés és un orgull immens i un honor sense comparació, perquè és el projecte polític més bonic que ha enllumenat el nostre país i, sobretot, l'únic que defensa l'Espanya de lliures i iguals que ens mereixem i per la qual val la pena lluitar», ha conclòs.