Pilar Rahola

Sorpresa majúscula per la nova feina de Pilar Rahola: tothom de pedra

L'analista catalana ha deixat tothom en xoc amb el seu nou projecte professional

La cadena privada 8tv està reformulant el seu equip. L'acomiadament per sorpresa d'una de les seves presentadores estrella, Elisabet Cortiles, ha deixat tothom amb la boca oberta. A tot això, cal afegir l'adeu del cap de continguts informatius de la cadena, Albert Brosa. Arran d'aquests comiats bomba, Pilar Rahola, ha pres protagonisme. 

8tv no ha tancat un bon 2022 referent a l'audiència. Encara menys amb les fallides campanades presentades per Ares Teixidó i Joel Joan, les quals van deixar molt a desitjar. Tal com informa El Món de la Tele, aquests acomiadaments podrien estar relacionats amb les baixes audiències de la cadena, la qual va tancar l'any amb un 0,8%.

D'aquesta manera, tant Cortiles com Brosa van publicar a través de les seves xarxes socials el seu punt final amb el canal televisiu.

«Des d'aquesta setmana ja no formo part de 8tv. Ha estat una aventura curta, però gratificant. Agraeixo a l'equip de 'El Fax de 8tv' el temps compartit i la confiança que Eduard Pujol i Bonell va dipositar en mi. Llarga vida a 'El Fax de 8tv'!», s'acomiadava la periodista a través del seu compte de Twitter. 

«Aquest 2023, és el del retorn professional a casa. El projecte de continguts informatius que s'havia de desenvolupar a 8tv, i pel que vaig venir fa 1 any, queda en stand by i, per tant, em desvinculo de la cadena», va piular Brosa.

Pilar Rahola agafa el relleu

Pilar Rahola ha pujat d'esglaó. Ha passat de col·laboradora de 'El Fax de 8tv' a presentadora. D'aquesta manera, d'aquí ben poc, podrem veure a l'analista catalana copresentant el programa. La notícia ha arribat després de sortir a la llum l'acomiadament de Cortiles, la qual no s'ha pronunciat davant la seva substitució per Rahola.

Per la seva banda, Pilar Rahola sí que ha parlat. I ho ha fet dirigint-se directament a Elisabet Cortiles. Així, la catalana ha volgut dedicar unes emotives paraules a la que ha estat la seva companya desitjant-li molta sort en aquesta nova etapa professional fora de 8tv.

«Estimada Elisabet Cortiles. Ets una gran professional i una meravellosa persona. Et trobaré molt a faltar. Espero i desitjo que ens trobem en noves aventures. Molta sort i molta estima», ha piulat.

Pilar Rahola també ha volgut acomiadar-se públicament del seu company i amic, Albert Brosa, després de saber-se que abandonava la cadena televisiva. 

«Estimat Albert Brosa. Gràcies per tot. Per la teva eterna disponibilitat. Pel somriure, que sempre ens has regalat. Per la bona feina. Per l’ajuda. Per la complicitat. Espero que ens tornem a trobar ben aviat. Una gran abraçada, amic».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp