Imatge dels presentadors d''Eufòria' de TV3

La sorpresa que Miki Núñez té reservada per l'audiència d''Eufòria' de TV3

Aquest divendres s'emet la semifinal del programa

Aquest divendres és divendres d''Eufòria' a TV3, com des de fa alguns mesos. I precisament perquè ja fa algun temps que dura, ens anem acostant cada cop més a l'esperada final del concurs musical.

Una gala que sembla que no deixarà indiferent ningú. Tot i que, abans, cal saber quins són els finalistes. I serà a la gala 12 d'aquest divendres, 2 de juny, on es decidiran finalment els concursants que lluitaran per a la victòria que tant desitgen.

A més, no serà l'únic que passarà al programa d'aquest divendres. I és que un dels presentadors prepara una sorpresa per a tots els espectadors i concursants...

Imatge concursants d'Eufòria a la gala 9
Els concursants d''Eufòria' es preparen per a la gran final. | TV3

Miki Núñez sorprèn abans de la gran final

No queda res per a la final d'aquesta segona edició d''Eufòria'. Tractant-se d'un dels programes amb més audiència de TV3, l'última gala del concurs musical segur que promet moltes emocions tant pels participants com també pels espectadors.

No obstant això, aquest divendres tindrà lloc la semifinal, on es decidiran els tres concursants que opten a guanyar el concurs. Després de la gala anterior, en què va haver d'abandonar el programa l'Elena, ara la Carla, la Jim, la Sofia i el Tomàs lluitaran per arribar a la gran final i guanyar 'Eufòria'.

Però no serà l'únic que passarà en aquesta semifinal. I és que un dels seus presentadors, Miki Núñez, sorprendrà tots els concursants en actuar a la gala. El cantant obrirà la gala amb un tema inèdit, Gelat, inclòs al seu nou disc 121.

Així doncs, aquesta penúltima gala continuarà amb una primera ronda d'actuacions, on la Carla cantarà When love takes over i la Jim, Tattoo, mentre que la Sofia defensarà Perra i el Tomàs, Qualsevol nit pot sortir el sol. I l'Alèxia, la primera finalista, farà una actuació a part, en què cantarà Melody de Barbara Streisand. 

D'ells, haurà de marxar-ne un, que decidirà el públic quan acabin les seves actuacions. L'audiència també serà l'encarregada de decidir quin dels concursants que queden al programa ha de passar a la gran final d'aquesta segona edició d''Eufòria'.

'Eufòria', un èxit d'audiència

No és cap secret l'èxit rotund del concurs musical per excel·lència de TV3. Des que va començar aquesta segona edició del programa el passat mes de març, no ha deixat d'acumular audiència.

De fer, la gala de divendres passat va reunir fins a 393.000 espectadors i va fer un 23,5% de share, convertint-se així en la gala més vista d''Eufòria' fins al moment, només superada per la gala final de la primera edició.

La final del programa és a tocar, i si tenim en compte els precedents, està força clar que no en serà l'excepció i tornarà a ser un altre cop tot un èxit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!