Sorpresa a la platja de BCN: el què han vist uns banyistes i ha fet actuar la policia

Així ho han compartit en un vídeo a les xarxes

Un dels cetacis a la costa de Barcelona el 21/08/2020
Un dels cetacis a la costa de Barcelona el 21/08/2020 | Guàrdia Urbana de Barcelona

Imatge insòlita les que s'han trobat els banyistes o aquells que estaven navegant davant les platges de Barcelona aquest divendres al matí. Uns quatre cetacis han estat localitzats nedant molt a prop de la costa de la capital catalana per agents de la Guàrdia Urbana.

El grup de platges de la Guàrdia Urbana els ha escoltat fins a mar obert per evitar que poguessin provocar un accident amb qualsevol de les embarcacions que eren per la zona. S'ha hagut de tallar el trànsit marítim en aquesta zona per evitar incidents. En unes imatges que el cos policial ha penjat al seu compte de Twitter, es pot veure perfectament com els 4 animals estaven molt a prop de la costa de Barcelona.

Segons informava la mateixa Guàrdia Urbana, els cetacis han estat vists per una de les seves embarcacions a només una 1 milla nàutica. Això seria aproximadament uns dos kilòmetres, així que és molt probable que més d'un banyista els hagi pogut veure des d'alguna de les platges barcelonines.

Els quatre exemplars serien una família de rorquals, tres adults de 25 metres i una cria d'uns 10 metres. Els agents que els han trobat investigaven uns corrents d'aigua que havien empès a dues persones mar endins quan van descobrir les xemeneies d'aigua dels animals. Després que hagin entrat en la zona de grans bucs, els han pogut acompanyar fins a alta mar. 


Comentaris

envia el comentari