Toca la loteria dues vegades en un mateix dia a un poble de Sevilla

Fa anys que molts veïns juguen amb aquest número que, com ja s'ha dit, pertany al seu codi postal

Imatge d'arxiu d'una administració de loteria | Cedida

Si la sort té nom, en aquesta ocasió és Utrera. Aquesta localitat sevillana ha estat tocada per la fortuna en dues ocasions en només un dia.

De fet, els veïns d'aquest poble van rebre amb els braços oberts la pluja de milions caiguda amb el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal i, hores més tard, amb 'el Sueldazo' de l'ONCE. L'eufòria va començar quan el codi postal d'Utrera (Sevilla), el 41.710, va deixar en aquesta localitat 26 milions d'euros, en vendre 130 sèries del mateix número, premiat amb un quart premi de la loteria de Nadal.

 

L'administració situada a la plaça de la Constitució número 13 del municipi sevillà

Els dècims van ser venuts a l'administració situada a la plaça de la Constitució número 13 del municipi sevillà. De moment, es desconeix si el premi s'ha venut en dècims solts o en participacions per part d'associacions o germandats d'aquest poble sevillà. L'administració que va repartir els dècims és la més antiga de la localitat, de fet no poden ni xifrar la data de la seva obertura.

A més a més, una dada curiosa d'aquest premi és que fa anys que molts veïns juguen amb aquest número que, com ja s'ha dit, pertany al seu codi postal. Ara, després de seguir insistint durant anys, la seva recompensa va arribar amb una pluja de milions. I durant aquesta primera celebració, va aparèixer com un àngel caigut del cel el venedor de l'ONCE, Francisco González, amb el cupó diari protagonitzat pel número 28.313.

 

Una segona sorpresa en poques hores

Davant l'allau de sort amb la loteria de Nadal, van ser molts els veïns els quals van decidir provar també amb el número de l'ONCE que, gairebé per art de màgia, els havia aparegut enmig de l'alegria desfermada. Ara bé, la sorpresa va arribar al vespre quan es va començar a dir que el número premiat amb 'el Sueldazo' era, justament, el que havien comprat hores abans.

Arribats en aquest punt, no cal dir que la celebració es va tornar a traslladar al carrer i que van ser desenes de veïns els quals no es podien creure que, per segona vegada, la sort s'hagués ficat de la seva part en una de les jornades més emocionants de les seves vides. 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari