Euromillones

Cau un premi de milers d'euros de l'Euromillones a Mataró

'El Milió' de l'Euromillones torna a caure al Principat

'El Milió' de l'Euromillones torna a caure a Catalunya. En concret, el bitllet encertant d''El Milió', amb codi FTZ01451, ha estat validat en l'Administració de Loteries número 3 de Mataró (Barcelona), situada al carrer Juan Larrea, número 4.

La combinació guanyadora del sorteig de Euromillones celebrat aquest dimarts, 13 d'octubre, ha estat formada pels números 5, 14, 38, 41 i 46. Les estrelles han estat el 10 i el 1. La recaptació ha ascendit a 40.057.164,40 euros.

En el sorteig de Euromillones d'aquest dimarts no existeixen bitllets encertants de Primera Categoria (cinc encerts i dues estrelles), segons informa Loteries i Apostes de l'Estat. Per això, amb l'Eurobote generat en el pròxim sorteig de Euromillones un únic encertant podria guanyar 53 milions d'euros.

Per altra banda, la combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dimarts, 13 d'octubre de 2020, ha estat formada pels números 21, 26, 33, 34, 39 i 41. El número complementari és el 46 i el reintegrament, el 8 La recaptació del sorteig ha ascendit a 2.094.151,00 euros.

De Primera Categoria (sis encerts) no existeixen bitllets encertants, per la qual cosa amb el pot generat que es posarà en joc en el pròxim sorteig de Bonoloto un únic encertant podria guanyar 500.000,00 euros.

De Segona Categoria (cinc encerts i el complementari) existeix un bitllet encertant que ha estat validat en l'Administració de Loteries número 15 de Saragossa, situada al carrer Don Pedro
de Lluna, 2.

Catalunya tanca bars i restaurants durant 15 dies

Catalunya es blinda davant l'allau de contagis de Covid-19 dels últims dies amb mesures restrictives que recorden molt les que es van aplicar la passada primavera, amb mesures que entraran en vigor «la nit de dijous a divendres», segons el vicepresident Pere Aragonès.

El Procicat ha aprovat aquest dimecres el tancament de bars i restaurants, que només podran servir menjar per emportar o a domicili, durant les pròximes dues setmanes, i també restringir a un 30% l'aforament en comerços i mercats ambulants. Aragonès ha promès mesures de suport econòmic a aquests negocis, amb una dotació inicial de 40 milions d'euros, i avals a partir de 12.000 euros.

Pel que fa als teatres, cinemes, hauran de reduir encara més el seu aforament, fins al 50%, en comparació amb el 70% permès actualment, i hauran de tancar no més tard de les 23.00 hores. Els gimnasos també hauran de reduir l'aforament al 50%.