Una clienta mirant els números de la rifa de Nadal aquest  en una administració de loteria de Girona. (20 de desembre del 2016)

Els misteriosos guanyadors de milers d'euros de la loteria a Catalunya

El número premiat ha estat el 36.466

Sant Valentí ha deixat més que amor al municipi de Granollers, al Vallès Oriental, després que hagi caigut el primer premi del sorteig  extraordinari de Sant Valentí, segons recull 'el9nou'. Així doncs, aquest dissabte, 15 de febrer, l'administració de loteria número 7, situada al carrer Travesseres de la ciutat, ha repartit 260.000 euros després d'haver venut dos dels dècims premiats.

El número guanyador del primer premi d'aquest sorteig extraordinari ha estat el 36.466 i els dos dècims afortunats es van vendre per finestreta. El  sorteig comptava amb un premi  especial de 15 milions d'euros que va anar a parar a la sèrie 5 i la fracció 9. L'altra població esquitxada amb aquesta bona sort ha estat Puerto Serrano, a Cadis, on també es van vendre dècims del número premiat.

El 2020 comença amb bona sort al Vallès

Aquest mes de febrer però la sort ja va tocar al Vallès Oriental després que part del primer premi del sorteig de la  Loteria Nacional, celebrat l'1 de febrer, caigués a Parets del Vallès. El número premiat amb 600.000 euros per sèrie, el 843900, es va vendre a l'administració número 13.205.

D'altra banda, l'any 2020 començava també repartint diners, aquesta vegada però al Vallès Occidental, concretament a Sabadell on el dissabte 11 de gener s'anunciava que el primer premi  del Sorteig Extraordinari d'Hivern de la Loteria Nacional s'havia venut íntegrament en aquesta ciutat. El número premiat 91.837 va repartir 1,3 milions per sèrie.

També et pot interessar...