'Spiriman' ha anunciat a les xarxes socials una noticia preocupant sobre el seu estat de salut

'Spiriman' revela la pitjor notícia sobre el càncer que pateix

El famós metge 'Spiriman' rep una nova garrotada

Jesús Candel 'Spiriman', el metge granadí famós pels seus vídeos a les xarxes socials, i que pateix càncer des de fa un temps, ha donat una mala notícia als seus seguidors. Concretament, ha anunciat que ha tornat a la quimioteràpia com a part del tractament contra el càncer de pulmó que pateix d'un temps ençà.

'Spiriman' ha estat contundent i ha definit el càncer que pateix com a «agressiu». De la mateixa manera, deixa clar que la medicina necessita progressar ràpidament per tractar aquest tipus de malalties.

La veritat és que 'Spiriman' comparteix assíduament com avança la seva malaltia, i és que el seu objectiu és treure a la llum la «trista, però esperançada realitat» del tractament que duu a terme i les seqüeles que deixa.

'Spiriman' dona la pitjor notícia als seus

«De tornada a la químio. A veure qui aguanta més», revelava el metge a Twitter, amb un escrit i una foto en què el veiem al costat del seu germà.

El metge granadí Jesús Candel ha anunciat una recaiguda del càncer
'Spiriman' ha anunciat que ha tornat a rebre quimioteràpia | Twitter

«Deixo aquests meravellosos capvespres i les seves platges. I torno a Granada per reincorporar-me a aquests moments 'quimi' per enverinar el càncer i la resta del meu cos. Que rebrà més canya i merda, si és possible», ha confessat el granadí als seus fidels seguidors.

Sempre amb l'humor i la ironia que el caracteritza, ha parlat de tu a tu a la malaltia que pateix. «Anem cabró! Tu vols treure'm la vida, però només penses en tu i en destruir. Aquí hi ha el meu cos per dir-te que et vagin donant molt per cul», escrivia.

«Que som moltes més cèl·lules i millors que vosaltres, egoistes de merda. M'entrenaré encara que em faci mal l'ànima, mamó. I prepara't per al verí següent, a mi em fotrà, però a tu també. A veure qui aguanta més … Yeah!», confessava en xarxes socials.

'Spiriman' torna a sotmetre's a tractaments de quimioteràpia

'Spiriman' posava el focus en què la medicina ha de fer un pas més respecte als tractaments oncològics i ho ha de fer de forma urgent.

Imatge de 'Spiriman' a l'hospital mentre rep una sessió de quimioteràpia
'Spiriman' segueix tractant-se de la malaltia que pateix | INSTAGRAM: SPIRIMAN.YEAH

«Estic fet merda, no us podeu fer una idea del cansat que estic. Per als que no sapigueu, tinc càncer de pulmó, amb moltes metàstasis, en ossos també. Estic rebent una quimioteràpia que s'utilitza fa anys i anys, aquests són els avenços que tenim a l'oncologia i la medicina tradicional», expressava desolat.

A més a més, explicava als seus seguidors que avui dia necessita prendre molts medicaments per lluitar contra els efectes de la químio en el seu organisme.

«Jo prenc analgèsics, jo m'inflo a prendre analgèsics després de fer exercici. El que passa és que si no faig exercici, muscularment em quedo fet un flam. I què passa? Doncs que immunològicament decauria», ha explicat.

Per al conegut metge, els tractaments actuals no són suficients, ja que «si el càncer no ens mata els que tenim càncer, ens maten els verins que ens fiquen». Això sí, és coneixedor que les seves opinions poden molestar i molt alguns oncòlegs.

La sonora queixa de 'Spiriman' sobre els actuals tractaments contra el càncer

«Per mi, no són tractaments el que rebem actualment, els avenços tracten en rebre verins, no tenim alguna cosa com una pastilla o un sèrum», explica amb sinceritat 'Spiriman'.

El metge granadí Jesús Candel ha anunciat una recaiguda del càncer
'Spiriman' posa el crit al cel contra els tractaments actuals per curar el càncer | Twitter

D'altra banda, anunciava fa unes hores la mort d'una cosina germana seva pel càncer. Així doncs, Jesús apuntava, sobre els tractaments, que «són molt agressius, són una merda. Per què no hi ha més investigació contra el càncer?», lamentava.

«Una de les raons és perquè a Espanya, com a qualsevol país del món, hi ha molt talent desaprofitat. Tant de bo traguessin places per investigar contra el càncer, i que fossin fixes. Però per investigar sense que cap empresa ni cap farmacèutica et marqui el tractament», opinava.

«Perquè la indústria farmacèutica el que fa és buscar rendibilitat, busca guanyar diners, i marca les seves línies d'investigació», sentenciava a les xarxes socials.

Així mateix, a 'Spiriman' li sembla increïble que els mètodes per curar els malalts de càncer no siguin millors amb el pas dels anys.

«Fàrmacs, assaigs i línies de recerca que no sé jo on van. Perquè després de tantíssims anys, que segueixin amb aquesta línia de tractaments tan agressius... I em diran que estan investigant molt amb immunoteràpia i la genètica, però la puta realitat és que ens seguiu ficant químio de tota la vida», ha conclòs el seu 'speech'.