Muntatge Carter Payne i cotxe de policia

Tragèdia al Barça: mor un jugador de l'acadèmia de 20 anys en un terrible succés

Carter Payne, membre de la Barça Residency Academy, va morir víctima d'un atropellament als Estats Units | El conductor, fugat

Dol a Can Barça per la mort del jove futbolista Carter Payne, membre de la Barça Residency Academy. El jove de 20 anys va ser víctima d'un atropellament mortal amb un  conductor que es va donar a la fuga a Statesboro, Geòrgia, als Estats Units. La tragèdia ha causat un gran impacte.

La Barça Residency Academy és una residència de joves talents als Estats Units, vinculada al Futbol Club Barcelona. La institució ha informat de la mort del jove futbolista Carter Payne. Després de formar-se a l'acadèmia del Barça, Payne va passar per la Universitat de Michigan.

Actualment, jugava en el Tormenta FC, entitat que ha expressat el seu profund pesar per la pèrdua del noi. De fet, la institució ha impulsat una fundació amb el nom del jugador per conservar-ne el record. Mentrestant, la policia del comtat intenta aclarir els fets i detenir el culpable.

Format a l'acadèmia del Barça

«Estem devastats per la tràgica pèrdua d'un dels nostres, l'alumne del Barça Carter Payne». Així, el FC Barcelona va comunicar la pèrdua d'un dels seus joves talents als Estats Units. L'acadèmia-residència del Barcelona va destacar l'esperit i la personalitat del noi.

«Va ser un germà extraordinari, company d'equip i estudiant-atleta a qui, sens dubte, trobarem molt a faltar», van expressar. També van mostrar «el nostre amor i suport a la família i els amics de Carter en aquests moments durs». És una pèrdua sensible per a aquesta institució.

La Barça Residency Academy és una institució inaugurada el 2017 a Casa Grande (Arizona). Fou la primera acadèmia residencial en el marc del programa internacional de formació impulsada pel club. La seva materialització va ser fruit de l'acord entre el Barcelona i Grande Sports World (GSA).

Molt estimat i amb gran projecció

Carter Payne era un futbolista amb una gran projecció que llavors va ser captat pel Barça com un jove talent. Després de passar la seva formació per l'acadèmia blaugrana, va fitxar per l'equip de la Universitat de Michigan. El seu periple va acabar al Tempesta FC, on jugava actualment.

Segons ha informat el mitjà local Wtoc, Carter Payne ha estat atropellat per un cotxe mentre anava en un patinet elèctric. Va succeir a prop del campus de Geòrgia Southern. Segons l'atestat policial, l'autor de l'atropellament mortal no es va detenir a socórrer la víctima i va fugir mentre aquest agonitzava.

El jove va ser traslladat en helicòpter al Southeast Georgia Hospital, on els metges van tractar de salvar-li la vida per tots els mitjans. No ho van aconseguir i, finalment, va morir a causa de les múltiples lesions que presentava. El seu club, el Tormenta FC, va ser el primer a comunicar la pèrdua del seu futbolista.

El club estatunidenc, juntament amb The Ibis Foundation, ha impulsat The Carter Payne Foundation en memòria del jove. Els fons recaptats seran per a la família del noi i serviran per finançar una nova beca per a joves futbolistes. D'aquesta manera, pretenen mantenir viu el seu llegat.