L'estrany comportament de Stefan, germà de la noia degollada a Mataró: «Feia veure que disparava»

El jove es mostrava sempre introvertit i no va fer amistats a l'institut
Imatges de la menor morta a Mataró
Agents dels Mossos d'Esquadra, al domicili de la jove assassinada. | CatalunyaDiari.cat

Segueix el misteri entorn l’assassinat de Karoline K., la jove de 14 anys brutalment assassinada a Mataró. Els Mossos d’Esquadra creuen que el seu germà Stefan, un noi de 16 anys que segueix desaparegut, podria ser una peça clau per resoldre el cas, en tant que seria el principal testimoni de l’assassinat de la jove.

 

Segons informen diversos mitjans, el pare de la nena es va oposar al trasllat de Karoline a Mataró, però finalment els dos menors van viatjar a la localitat costanera del Maresme. Allà, els germans van començar una nova vida, iniciant el curs escolar el 2018 a l’Institut Josep Puig i Cadafalch, a 500 metres del domicili on vivien i on es va produir l’assassinat.

 

El seu germà Stefan, un noi introvertit

Karoline es va adaptar de seguida al seu nou centre escolar, al contrari que el seu germà, qui sempre es va mostrar introvertit amb els altres joves. Alguns dels seus companys declaren a ‘El Español’ que acostumava «a jugar sol, fent veure que disparava amb les mans», un comportament que molts titllen «d’estrany». Malgrat tot, tant els responsables dels centres com els alumnes asseguren que Stefan mai va tenir un tarannà conflictiu.

 

També resulta estrany que cap dels dos anés a classe des del passat 7 de juny, una setmana abans del terrible crim. No obstant això, alguns veïns de la localitat afirmen que els germans feien vida normal fins divendres 14 de juny, quan els dos van ser vistos per últim cop en un negoci proper al domicili.

Veins de Mataró es manifesten al consistori per l'assassinat de la joven.
Veins de Mataró es manifesten al consistori per l'assassinat de la jove. | CatalunyaDiari.cat

 

Ara, els Mossos d’Esquadra intenten esclarir què va passar entre el 14 de juny i la nit del diumenge 16, a les 22.00 hores, quan va ser trobat el cos de la jove. Olga K., la mare dels menors, havia sortit de viatge el mateix divendres amb destí a Rússia per celebrar l’aniversari del seu fill gran. Davant l’absència de notícies dels seus fills, que no contestaven ni a les trucades ni als missatges, va alertar a dos amics dels joves.

 

Van ser aquests amics dels germans, dos russos residents a Calella, qui van trobar el macabre escenari del crim. La casa havia estat regirada i Karoline K. Estava estesa a terra, degollada i ensangonada.

Diverses hipòtesis

Des del descobriment del cos de la joven, han sorgit tota mena d’hipòtesis al voltant del cas. El principal sospitós segueix sent Stefan, qui continua en cerca i captura, però altres fonts senyalen que el mòbil del crim podria ser la revenja. Olga K. exercia d’hipnotista i la policia catalana investiga si la mare de la nena podria tenir enemics per la seva professió. En les hores vinents serà interrogada per segona vegada.

També et pot interessar...Comentaris
Rafel Berga Ruiz
El qu tambe es "extrany" es el "comportament" de la "mare"
Tresa
Cada dia més, la gent està més boixa,
Ismael
La Mare també tela marinera. Anasen a tans km. De distancia i deixant a dues criatures solas. Aixo a una mare no si li pot perdonar

envia el comentari