Imatge de la secció de fruiteria dels supermercats Valvi.

El supermercat que s'està fent gran dia a dia a Catalunya: anuncien 5 noves obertures

El grup també anuncia que es contractaran 370 persones per a la temporada d'estiu

El grup Valvi, un supermercat de capital familiar 100% català, anuncia l'obertura de cinc nous supermercats a Catalunya. El grup, així mateix, contractarà 370 persones per a la temporada d'estiu i passarà dels 927 treballadors i treballadores que ara té contractats a gairebé 1.300 en els propers mesos. Aquesta xifra suposa un increment del 40 % respecte de la seva plantilla actual.

Aquesta contractació reforçarà els equips de professionals dels establiments situats en municipis que veuran incrementada la seva població per l'activitat turística properament.

Dos nous supermercats i tres més a punt d'obrir

En les últimes setmana, a més, s'han obert dos nous supermercats a Calldetenes (Osona) i a Peralada (Alt Empordà). Properament, se n'obrirà un altre a Lloret de Mar (Selva) i una bodega a Cadaqués. A més, en aquests moments s’està construint un a Arenys de Mar (Maresme) i un altre a Sant Pere Pescador.

Els nous supermercats busquen integrar-se al màxim al municipi en el qual s'instal·len i establir sinergies amb l'entorn, col·laborant amb els proveïdors locals. En la variada selecció d'alimentació que s'ofereix, destaca l'assortiment de més de 3.000 productes d’origen Catalunya. També s'hi ofereix una àmplia gamma de vins, caves i licors de la secció especialitzada Vinoteca VNTC Valvi, amb més de 2.000 referències, entre les quals hi ha una gran varietat de vins de denominació d’origen Empordà.

Per altra banda, i en línia amb el seu compromís per a un futur sostenible, l'empresa continua avançant en el seu projecte d'autoconsum fotovoltaic amb la instal·lació de panells solars a tots els seus supermercats on és possible, com és el cas de Peralada, amb 126 plaques.

Un supermercat 100% català

Valvi Supermercats té com a proveïdor a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

Sota les ensenyes Valvi, Spar i Eurospar, el Grup Valvi gestiona 107 botigues que es troben repartides entre les comarques gironines, comarca del Maresme, Barcelona ciutat i rodalies, inclosos els supermercats de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Valvi Supermercats és de capital familiar 100% gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar el 2022 gestionant un volum de negoci de 136 MEUR. Centra la seva activitat en la gestió tant dels 67 establiments propis, amb les marques Spar i Valvi, com dels 40 Spar de Miservi, la societat propietat de Transgourmet Ibèrica i de Valvi Supermercats. Tots aquests centres es troben situats a les comarques de Girona i Barcelona.