Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de guanyadors de la Loteria del Nen, a l'Escala.

La Bonoloto torna a somriure a Catalunya amb un nou premi de loteria

L'afortunat ha guanyat 40.803 euros amb el sorteig de la Bonoloto

Catalunya torna a estar d'enhorabona i el motiu no és un altre que un altre premi milionari. Aquesta vegada, la sort ha caigut a Sabadell, a Barcelona. Concretament, 122.411,19 euros han estat repartits entre Sabadell, Ciutat Real i Les Palmes. 

El premi prové del sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dimarts, 23 de maig. La combinació guanyadora ha estat formada pels números 5, 7, 14, 30, 36 i 47. El número complementari és el 16 i el de reintegrament el 0. 

El premi prové del sorteig de Segona Categoria de la Bonoloto. Un sorteig que tracta d'encertar la sèrie i el número complementari on hi ha hagut 3 afortunats. Dels 3, un de Sabadell. L'encertant ha trobat la sort a partir de l'Administració de Loteries número 5, situada a l'Avinguda Matadepera 45 de la mateixa ciutat.

Administració de Loteria número 5 de Sabadell, Barcelona
L'Administració número 5 de Sabadell ha estat qui ha repartit el premi. | Google Maps

Com que hi ha hagut 3 persones que han encertat la combinació, els 3 encertants hauran de repartir-se el premi i, per tant, la xifra es veurà reduïda. Finalment, cada participant s'emportarà 40.803,73 euros. 

Cap encertant de Primera Categoria

Pel que fa al sorteig de Primera Categoria, on s'ha d'encertar la combinació sencera, no hi ha hagut cap encertant i, en conseqüència, s'acumula el premi al pot. D'aquesta manera, en el pròxim sorteig, una sola persona podrà guanyar fins a 500.000 euros.