Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de guanyadors de la Loteria del Nen, a l'Escala.

Cau un premi de La Primitiva en una ciutat catalana: més d'1 milió d'euros

L'afortunat ha guanyat 1,2 milions d'euros amb La Primitiva

Cop de sort a Catalunya amb el sorteig de La Primitiva. Dijous passat, 9 de febrer, un jugador va guanyar un premi d'1,2 milions d'euros. La butlleta ha estat validada a l'Administració de Loteries número 6 de Santa Coloma de Gramenet, a l'Avinguda de Catalunya, 45.

Com que va encertar els sis números de la combinació guanyadora —6, 16, 24, 28, 32 i 46—, l'afortunat s'ha endut el premi de Primera Categoria, amb un pot acumulat d'1.216.092,30 €. El número complementari era el 17 i el reintegrament, el 9.

D'altra banda, hi ha hagut fins a sis butlletes premiades amb un premi de Segona Categoria, amb cinc encerts i el complementari. La recaptació d'aquest sorteig va pujar fins a 10.892.391,00 euros.

En el pròxim sorteig de La Primitiva, un únic encertant de la Primera Categoria més la Categoria Especial —sis encerts i el reintegrament— es podria endur fins a 5 milions d'euros. Això es deu al fet que ni en el sorteig de dijous ni en el de dissabte no s'ha repartit cap premi de Primera Categoria amb Categoria Especial. 

Imatge de dues persones celebrant que els ha tocat la Loteria de Nadal.
La sort s'ha repartit a Santa Coloma de Gramenet. | EP
 

La Primitiva reparteix premis milionaris

El sorteig, que es juga els dilluns, dijous i dissabtes, sembla que no ha deixat de repartir sort a Catalunya aquests dies. Un altre jugador del mateix sorteig va guanyar una gran quantitat de diners a Móra d'Ebre.

El mateix dia 9, a la comarca de la Ribera d'Ebre va caure el premi d'El Joker de La Primitiva, el 5.587.521, venut a l'Administració de Loteries número 2, a Antoni Asens, 19. L'afortunat s'ha endut 1 milió d'euros després d'encertar el número guanyador.

Tampoc no és l'únic premi de loteria que es va repartir la setmana passada a casa nostra. El passat dimarts, 7 de febrer, a Lloret de Mar va caure un premi d'El Millón de l'Euromillones.

La butlleta premiada va ser validada a l'Administració número 1 de la localitat, situada a la plaça de Germans Maristes. El guanyador va aconseguir un premi d'1 milió d'euros amb la combinació 02, 08, 34, 44 i 47.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp