Surrealista trucada als Bombers de 2 escaladors que eren a la muntanya

Van demanar per un servei que no té res a veure amb una emergència

Fotografia de dos camions de bombers del parc de Bombers de Sant Feliu
Els Bombers van haver-los de dir que no faciliten informació del temps | Cedida

Encara hi ha qui no compren que els telèfons dels serveis d'emergència són precisament per això per demanar ajuda a aquests i per fer trucades inversemblants, com la que van rebre els Bombers la passada matinada. Eren les 04.50 hores quan dos escaladors, que es trobaven dormint penjats a l'Agulla del Frare de Montserrat, van trucar als Bombers, segons explica 'Regió 7'

Els dos homes, de 41 i 66 anys, van sentir com una petita pluja els començava a caure a sobre. Llavors, no van tenir millor ocurrència que trucar als Bombers per saber quin temps faria en les pròximes hores. Demanaven parlar amb algun meteoròleg o si no amb un expert en escalada. 

Lògicament, la resposta des de Bombers va ser si necessitaven la seva ajuda per alguna emergència i que ells no facilitaven informació meteorològica. Els escaladors insistien que no, que simplement estaven dormint i volien conèixer si el temps empitjoraria en les pròximes hores. 

Davant aquesta trucada els Bombers han volgut recordar que sempre cal consultar la previsió meteorològica si es té la intenció de realitzar una activitat a la muntanya com aquesta. A més cal insistir, que dona aquesta mena d'informació no es troba entre les funcions dels diversos telèfons d'emergència. 


Comentaris

envia el comentari