El pla de cap de setmana de Susanna Griso que genera polèmica: «Eixelebrada»

Les xarxes socials s'han omplert de missatges en contra de la presentadora

Susanna Griso presentant 'Espjo Público'
Susanna Griso està sent molt criticada a les xarxes pel que ha fet aquest cap de setmana  | Antena 3

Susanna Griso és notícia, i no precisament per la seva feina al capdavant del programa 'Espejo Público' d'Antena 3, sinó perquè ha dut a terme un pla de cap de setmana que ha molestat a moltes persones. I és que hi ha qui consideren que no era adequat en plena pandèmia.

 

En concret, la presentadora va acudir, com molts altres famosos i ciutadans del carrer, al concert de Raphael a Madrid. Una cita que va reunir 5.000 persones i que ha generat molta controvèrsia a causa que s'ha dut a terme quan el coronavirus manté dades alarmants.

 

El polèmic concert

La Covid continua sent un tema preocupant a tot el món, ja que segueix deixant unes elevades xifres de contagis i morts. D'aquí que s'hagin pres estrictes mesures de seguretat per evitar que més persones es vegin afectades per ell. Precisament per aquest motiu són molts els ciutadans que al nostre país no han entès que aquest cap de setmana s'hagi celebrat un doble concert de Raphael a Madrid. Concretament, al Wizink Center, com a part de la seva gira per celebrar el seu 60 aniversari sobre els escenaris.

 

Aquest esdeveniment ha generat moltíssima polèmica, ja que no s'entén que, en plena pandèmia, es dugui a terme quan s'han tancat locals de diversa índole i, fins i tot, quan s'han suspès molts espectacles. Això sí, 'El Nacional' considera que potser s'ha permès a la Comunitat de Madrid, entre altres coses, perquè el citat cantant és fidel votant del PP, el que governa a la regió.

 

Sigui com sigui, la veritat és que molts famosos, com Ágatha Ruiz de la Prada o Toni Acosta van acudir a un d'aquests concerts. I entre aquests també ha estat la presentadora Susanna Griso, fet que ha indignat especialment a gran part de la ciutadania. Sí, perquè cada dia des del seu programa critica el Govern per la gestió de la pandèmia, però ara ha decidit acudir a un acte multitudinari.

 

És cert que s'ha vingut a exposar que es van prendre totes les mesures de precaució i seguretat en aquests recitals. No obstant això, també és cert que hi ha qui no entenen que altres espais tancats es considerin perillosos i aquest recinte amb 5.000 persones no.

Els atacs a Susanna Griso

La presentadora es troba ara de vacances, quedant-se Lorena García en el seu lloc al capdavant de 'Espejo Público'. I, precisament aquesta situació, no permetrà que Susanna Griso pugui respondre a les crítiques que està rebent per assistir al concert de Raphael.

 

Crítiques que han omplert i estan omplint les xarxes socials, de fet, entre els missatges més durs contra la catalana es troben alguns com ara aquests:

 

  • «Quina vergonya, senyora, quina vergonya! Però tranquils, que això t'ho tapa amb alguna falsa notícia contra el govern actual».
  • «Demà ens explicarà que 5.000 persones amuntegades van tenir molta cura i respectant la distància de seguretat i quan, d'aquí a un parell de setmanes, comencin a sortir casos de contagi dirà que va ser un immigrant que va entrar per Barajas i casualment va infectar als del concert».
  • «Després en el seu programa donarà lliçons».
  • «És una ximple».
  • «Demà, Susanna Griso farà un especial al seu programa per explicar-nos com entra el virus per Barajas i l'expandeixen els immigrants i el 8M».

D'aquesta manera torna a quedar patent que els famosos i les seves accions estan generant molta controvèrsia durant aquesta pandèmia. Ara ha sigut Griso i altres famosos per anar a un concert suposadament segur. No obstant això, en aquests últims dies ha estat notícia també la filla de guti per celebrar una festa sense respectar les mesures de seguretat. I, a això, cal afegir les contínues 'sortides de to' de Victòria Frederica, la filla de la infanta Elena.


Comentaris

envia el comentari