YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La casualitat que ha fet caure el 2n premi de la Loteria en un poble del Vallès

Una part dels dècims venuts se'ls va quedar una perruqueria, que va fer-ne participacions de cinc euros | Els números procedien d'un intercanvi habitual amb una administració d'Alacant

Rifa de Nadal
La Rifa de Nadal ha regat Catalunya de milions. | ACN

La sort ha ruixat aquest dimarts, 22 de desembre, diversos racons de Catalunya: des del primer premi de Reus i Tarragona, als cinquens de Vielha, la Llagosta, Esparreguera o Palamós, passant per un pessic del quart a Creixell o el tercer a la Conca d'Òdena o Ripoll. També el segon premi ha caigut en part a Catalunya. Deu sèries del 06095 s'han venut a l'administració de loteria de Palau-solità i Plegamans, una població d'uns 15.000 habitants situada al Vallès Occidental. En concret, la venda s'ha fet a l'administració de loteria número 1 a l'avinguda de Catalunya, 217 de la localitat.

Deu sèries del premi són 100 dècims, cadascun dels quals s'ha endut 125.000 euros. És a dir: l'administració ha repartit aquest migdia un total de 12,5 milions d'euros en concepte d'aquest segon premi. L'alegria, tot i que continguda per la pandèmia de la covid-19, s'ha escampat en les darreres hores per Palau-solità i Plegamans. Una part dels dècims venuts se'ls va quedar una perruqueria, que va fer-ne participacions de cinc euros, i la resta es van vendre per finestreta. Els propietaris de l'administració han explicat a 'Nació Digital' que creuen que la majoria dels dècims s'han quedat al poble, atès el confinament municipal de les darreres setmanes.

Una casualitat: els dècims procedien d'una administració d'Alacant

Però si Palau-solità i Plegamans ha aparegut aquest dimarts al llistat de la sort, a la relació de pobles premiats per la Loteria de Nadal, ha estat per una casualitat. I és que el número 06095 no es venia originalment en l'administració d'aquest municipi vallesà, sinó que pertanyia a un establiment situat a Alacant. En un moviment habitual entre negocis d'aquesta mena, els propietaris de tots dos establiments van decidir intercanviar-se algunes sèries, entre les quals hi havia aquest ja memorable 06095, que va pujar des d'Alacant.

La casualitat va voler que el número escollit per a l'intercanvi fos aquest 06095 i això ha permès a l'administració de Palau-solità i Plegamans repartir la sort entre els seus veïns. Un èxit rotund i una alegria immensa per a aquest municipi del Vallès Occidental, l'administració de loteria del qual no havia donat mai un premi econòmic tan elevat en els seus darrers trenta anys d'existència. De fet, no havia repartit mai cap premi rellevant de la Loteria de Nadal, i aquest 2020 s'han endut la sort amb 12,5 milions d'euros escampats al municipi.

Alegria de l'administració i de l'alcalde

«Encara no he fet que tothom sigui milionari, però ja ho faré», assegurava eufòrica aquest dimarts Sílvia Gimeno, una dependenta de l'administració de loteria número 1 de Palau-Solità i Plegamans que ha repartit 12,5 milions d'euros del segon premi de la rifa de Nadal. Els treballadors de l'administració, que ha venut deu sèries del número 06095, ho celebraven a les portes de l'establiment amb cava però amb moderació, per les circumstàncies de la pandèmia.

Hi havia una desena de persones a la porta, entre elles l'alcalde, Oriol Lozano, que tot i assegurar que no ha estat un dels afortunats, es mostrava satisfet: «Els diners reverteixen al poble i ajudaran a superar aquesta situació complicada». Lozano ha dit que en acabar una reunió a l'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans, s'han assabentat que havia tocat al poble. «Sabem que ha tocat a gent d’aquí de tota la vida i per nosaltres és molt important», ha exposat.


Comentaris

envia el comentari