El rei Felip VI parlant en l'acte d'homenate a les víctimes de la Covid-19

Tanquen una estació de metro de Barcelona per la visita de Felip VI

Fins a les 11:45 hores tampoc circularan trens de Rodalies a l'Estació de França

L'estació Ciutadella-Vila Olímpica de la línia 4 del Metro de Barcelona romandrà tancada entre les 10 i les 10.30 hores i entre les 11.15 i les 11.45 hores per indicació dels Mossos d'Esquadra, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El tancament coincideix amb l'acte que se celebrarà a l'Estació de França, amb la presència del rei Felip VI i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Durant les franges en què l'estació romandrà tancada, els combois passaran sense aturar-s'hi.

Altres afectacions

A banda del tancament de l'estació de metro de Ciutadella-Vila Olímpica, la visita del rei Felip VI i del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a Barcelona també afecta el servei de Rodalies de Catalunya, ja que l'acte a què assistiran se celebra a l'Estació de França, inici i final d'algunes línies de tren. En aquest sentit, Rodalies va informar aquest dijous que a petició de les autoritats policials, no hi haurà trens a la citada estació entre les 9:25 i les 11:45 hores.

Així, Renfe va anunciar una reprogramació de serveis durant l'horari en què no hi haurà servei a l'Estació de França per garantir la mobilitat de la ciutadania. Així, l'R2 Sud ofereix un servei de dos trens per hora i sentit amb origen i destinació a Montcada i Reixac (fins a Passeig de Gràcia). Pel que fa als serveis regionals de l'R13, R14, R15, R16 i R17 iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l'estació de Sants, tot i que podran continuar fins a Passeig de Gràcia utilitzant els trens de l'R2 Sud i l'R2 Nord.