Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Talls als FGC entre Pl. Catalunya i Gràcia els dos pròxims caps de setmana

Mentre durin unes obres a l'estació de Provença, es podrà agafar la línia 3 de metro amb els bitllets propis de Ferrocarrils i s’oferiran bitllets per als autobusos que enllacen amb el servei de tren

La circulació entre les estacions de Gràcia i Plaça de Catalunya quedaran interrompudes els dos pròxims caps de setmana
La circulació entre les estacions de Gràcia i Plaça de Catalunya quedaran interrompudes els dos pròxims caps de setmana | FGC

Ferrocarrils de Generalitat de Catalunya (FGC) ha anunciat una interrupció del servei entre les estacions barcelonines de Plaça de Catalunya i Gràcia durant els pròxims dos caps de setmana a causa d'unes obres a l'estació de Provença. Concretament, no circularan trens des de les deu de la nit del divendres 23 i tot el dissabte 24 i 25 de novembre. Passarà el mateix entre el 30 de novembre i el 2 de desembre.

Mentre durin els talls, es permetrà accedir a les estacions de l’L3 del metro de Catalunya, Diagonal i Fontana amb títols propis de Ferrocarrils. També es podran adquirir bitllets de les línies 22, 24 i V15 d’autobusos per enllaçar amb els trens a les estacions de Pl. Catalunya, Provença i Gràcia. El vestíbul Rambla de l’estació de Pl. Catalunya, com el vestíbul Provença/Rosselló de l’estació de Provença es mantindran oberts per comprar bitllets.

Servei interromput per unes obres a l’estació de Provença

Els principals treballs que es realitzaran a l’estació de Provença seran la renovació de les vies. La interrupció del servei també permetran  avançar l’ampliació de l’andana de la via 1 a més de reforçar els alimentadors elèctrics de la catenària i els cables guarda de Pl. Catalunya que milloraran la fiabilitat dels trens.

L’última actuació que es produirà serà l’esmolat dels carrils de tota la platja de vides de Pl. Catalunya. Aquestes obres haurien de reduir el soroll i les vibracions produïdes pel pas dels combois, incrementar la vida útil dels carrils i millorar el confort dels usuaris.

Finalitzats els talls entre Sabadell i Sant Quirze del Vallès 

El passat 10 de setembre va finalitzar la interrupció del servei de trens, que havia començat el 25 de juny, a la línia S2 entre Sabadell i Sant Quirze del Vallès.  Durant les diverses setmanes que van durar els talls, els usuaris van haver d’utilitzar un bus llançadora, que operava amb les mateixes freqüències que els FGC, que sortia des de la parada de  Can Feu – Gràcia fins a l’estació de Sant Quirze.