Tamara Gorro en un dels seus vídeos de Youtube

El vídeo de Tamara Gorro sobre el coronavirus que haurien de veure tots els nens

Ha donat un gran consell per evitar el contagi

Tamara Gorro viu sense dubte un dels seus pitjor moments. El coronavirus ha afectat de manera directa la seva família, després del positiu del seu marit, el futbolista Ezequiel Garay que era el primer de la lliga espanyola contagiat. 

El jugador del València CF va confirmar la notícia per xarxes socials tot i que assegurava trobar-se . Sense dubte, al seu costat tindrà un pilar fonamental com és la seva  dona, encara que aquesta, tot i viure a la mateixa casa, haurà de mantenir les distàncies perquè ha d'estar aïllat

«Està clar que el 2020 el vaig començar malament. He donat positiu per coronavirus, em trobo bé i ara només he de  fer cas de les  autoritats sanitàries», assenyalava. 

Tamara Gorro ensenya els nens

Mentrestant, Tamara Gorro ha pujat un vídeo a Instagram explicant quines són les mesures d'higiene per evitar agafar el virus. L'influencer ha mostrat a tots els seus seguidors una manera didàctica de combatre el virus, uns bons consells molt recomanables perquè els vegin els nens. 

'influencer ha mostrat a tots els seus seguidors una manera didàctica de combatre el virus, uns bons consells molt recomanables perquè els vegin els nens.