YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'Aquitània Teatre de Barcelona tanca per impagament del lloguer

L'empresa que gestionava la sala, Artisteando Barcelona SL, ha estat desnonada

Les imatges del nou espectacle Gran Reserva al Teatre Auditori del Morell
L'empresa que gestionava l'Aquitània, Artisteando Barcelona SL, ha estat desnonada | CatalunyaDiari

L'Aquitània Teatre ha tancat per impagament del lloguer, tal com ha avançat l''Ara'. L'empresa que gestionava la sala, Artisteando Barcelona SL, ha estat desnonada i el teatre s'ha vist obligat a tancar i a cancel·lar la programació perquè no hi ha cap empresa que gestioni el teatre. Precisament avui s'havia d'estrenar 'Els dies mentits' de Flyhard Produccions, però s'ha cancel·lat "per causes alienes" a la cooperativa Barc i la companyia. Aquest mateix dijous la cooperativa Barc, encarregada de la programació artística de l'Aquitània Teatre des del juliol del 2020, ha anunciat que es desvincula del projecte per "incompliment de les condicions acordades" amb l'empresa gestora de l'espai.

Segons ha explicat Barc, es desvincula del projecte i la cooperativa queda així alliberada de les tasques de programació, comunicació i publicitat de la sala. Des del seu debut, han estrenat 'Smiley: després de l'amor' de Guillem Clua i la reposició de 'Kràmpack', entre altres.

L'Apolo, per contra, sí que reobrirà 

El grup madrileny Smedia, propietari de set sales a la capital de l'Estat, reobrirà el Teatre Apolo de Barcelona al març en el que serà el seu desembarcament a Catalunya. Inaugurarà la nova etapa de l'històric teatre del Paral·lel el musical 'Quién mató a Sherlock Holmes?', un muntatge protagonitzat per Daniel Diges que estarà en cartellera fins a l'1 de maig. També s'hi estrenarà el musical 'Antoine', sobre el creador d''El petit príncep' Antoine de Saint-Exupéry i faran tornar a Barcelona l'espectacle de Joglars 'Señor Ruiseñor'. Com a novetat destacada, la música en viu compartirà cartell amb els espectacles teatrals.

'Quién mató a Sherlock Holmes?', un muntatge protagonitzat per Daniel Diges s'estrenarà el 18 de març i estarà en cartellera fins a l'1 de maig. Serà una proposta de petit format adaptada a la situació de pandèmia i creat pels responsables de l'èxit 'El Médico', Félix Amador e Iván Macías.


Comentaris

envia el comentari