Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la llibreria Medios de Barcelona

Tanca la famosa llibreria Medios a Barcelona: 23 anys i un trist final

La llibreria es va obrir el 1999 i ara han de tancar les portes

La lluita entre els negocis locals i les grans empreses fa anys que ha començat, però sembla que amb el pas de temps la victòria pertany a les grans multinacionals. Els petits negocis no poden lluitar contra l'enviament gratuït en un dia que prometen certes plataformes i molts cops es veuen obligats a tancar les portes.

Aquest ha estat el cas de la coneguda llibreria Medios de Barcelona, situada al carrer Valldonzella. Es tracta d'una botiga especialitzada en llibres de comunicació, cinema, televisió, ràdio, disseny gràfic, màrqueting i publicitat que ha estat oberta 23 anys. Ara s'acomiada amb molta pena dels seus compradors.

Es tracta d'un negoci que, tal com han explicat els tres socis encarregats de gestionar la llibreria, fa temps que no resulta rendible a causa dels constants canvis. Ara, el local tanca i per aquest motiu han volgut aprofitar per liquidar tots els llibres que puguin.

Per aquest motiu, han volgut compartir a les seves xarxes socials aquesta notícia i han animat els seus seguidors a passar per la botiga i poder fer un últim comiat. A més, recorden que encara queden llibres interessants que a l'abast de tothom.

Tanmateix, tal com explica el mitjà digital Tot Barcelona, la llibreria Medios tancarà, però el negoci continuarà present a la xarxa. Mitjançant la seva pàgina web, aquesta llibreria seguirà tenint una oferta molt variada que estarà destinada especialment a biblioteques o institucions, però, en un futur, no es descarta que es pugui ampliar per vendre a particular també. 

Aquesta llibreria tan estimada té més de 20 anys de trajectòria

Rosario, Enrique i Rosa, els tres socis d'aquesta llibreria, van obrir el seu primer local fa més de 20 anys. L'any 1999 es van llençar a l'aventura amb un projecte que tindria una llarga vida. En un primer moment, es van situar al carrer Còserga, però, tan sols tres anys després, van decidir fer un petit canvi i van anar al carrer Valldonzella, segons dades aportades per Tot Barcelona

Després de tot aquest temps, el 19 de juliol serà l'últim dia que les portes d'aquesta popular llibreria estiguin obertes al públic. 

I és que Medios ha guanyat una gran popularitat a mesura que han passat els anys i els seus usuaris més fidels no han dubtat a expressar la seva disconformitat i pena a les xarxes socials. Tanmateix, no tots els comentaris han estat negatius, també hi ha hagut molta gent que els ha desitjat molta força i ànims per aquesta nova etapa que començarà aviat.