Una passatgera es fa una selfie en un avió

Dona positiu en covid en un vol i s'ha de tancar al bany de l'avió 5 hores

La situació gairebé supera la tripulació que no sabia com actuar

La covid ha deixat situacions surrealistes des que va arribar a les nostres vides. La pandèmia va agafar d'imprevist tota la societat i ningú va saber com reaccionar.

El més estrany és que, després de gairebé dos anys de covid, segueixi deixant estampes. El més bo de tot això és que algunes són còmiques i els afectats les poden explicar a les xarxes socials.

Un problema d'alta volada

L'últim incident ha estat explicat per la persona que l'ha viscut. L'afectada viatjava des de Chicago fins a Islàndia i no esperava què li passaria una vegada l'avió estava a l'aire. La passatgera, Marisa Fotieo, va començar a tenir molèsties a la gola a la primera hora de vol.

Com a mesura de prevenció, la companyia Icelandair va decidir fer-li un test d'antígens. Per a la sorpresa de tota la tripulació, la prova ràpida marcava un positiu. Una cosa inexplicable, ja que tots els passatgers han d'haver passat proves i haver donat negatiu.

Ràpidament, la tripulació va haver de prendre una decisió en aquest assumpte. No sabien on aïllar Marisa i van prendre la decisió que fos al bany. Així, la passatgera va passar 5 de les 6 hores de vol tancada en un dels banys de l'avió.

El més graciós de tot això és que Marisa s'ho va prendre amb humor. Poc havia de fer al bany, així que va decidir explicar la seva experiència per TikTok. Va fer una retransmissió en viu i fins i tot li va donar temps a fer vídeos, que no van trigar a fer-se virals. 

Més de 4 milions de reproduccions en algun dels vídeos. Amb la descripció d'«una salutació a Icelandair, per donar-me aquesta habitació de quarantena VIP».

«Donem pas a la convidada... Des del bany d'un avió»

La història va sortir de pressa als mitjans. El programa 'Today' de la NBC va voler contactar amb Marisa perquè ella contés la història, i així ho va fer. Tampoc no té gaire per fer, ja que actualment es troba a la quarantena de 10 dies que marca Islàndia.

Icelandair encara no s'ha pronunciat. La realitat és que l'aerolínia ha quedat retratada després del succés que, per sort, ha quedat en anècdota. Que un positiu pugi a un vol de 150 passatgers pot ser fatídic per la pandèmia.

Icelandair intentarà buscar l'error que un positiu pugés a l'avió. Queden qüestionades les mesures de seguretat de la companyia i la pròpia imatge.

No sona tan esbojarrat

Aquesta és una anècdota que podria passar a qualsevol companyia de viatges. Els tests d'antígens solen donar positiu quan surten a la llum els símptomes. A la Marisa li havien brotat els símptomes un cop estava a l'avió.

Però d'anècdotes per la covid, n'hi ha moltes altres. La desinformació i el «fer la guerra per compte propi» han provocat tota mena de fatalitats.

Des que va irrompre la pandèmia, a urgències, han vist casos de tota mena. Explicava una experta en urgències, que havia arribat a veure un pacient amb cremades nasals per «desinfectar-se les fosses amb lleixiu». Fins i tot un altre pacient que va beure dos xarrups de betadine, creant cremades a l'estómac.

La història de Marisa, si més no, quedarà recordada amb seny. La jove tenia por de contagiar la resta de passatgers i va acceptar en tot moment la seva situació com a positiva en covid. Va passar cinc hores en un bany d'espai molt reduït i ara en compleix la quarantena.

Si vols saber més sobre la seva quarantena, la Marisa ho està compartint tot per TikTok. El que va començar amb un incident en un vol està continuant amb la seva vivència a l'hotel.