Imatge del gimnàs Win Tortosa, del Baix Ebre, on es poden veure diverses màquines.

Tanquen un gimnàs obert des de fa només 5 anys a Catalunya per deficiències d'obra

L'empresa constructora es farà càrrec de les obres perquè encara està en garantia i el centre romandrà tancat tres vegades

Les obres de manteniment, reparació i millora del complex esportiu Win Tortosa s'iniciaran la setmana vinent i les instal·lacions romandran tancades entre el 21 d'agost i l'11 de setembre.

El complex va ser inaugurat fa cinc anys i la mateixa empresa constructora es farà càrrec de la rehabilitació abans de l'1 de desembre d'enguany, ja que l'obra encara està en garantia.

En una primera fase, s'actuarà al paviment dels vestidors, es corregiran les filtracions i deficiències d'impermeabilització de les piscines, es renovarà el liner de la piscina i es resoldrà la problemàtica de la humitat present a la paret de les dutxes i el passadís de l'SPA. En una segona fase, prevista per l'octubre i el novembre, es repararan altres desperfectes.

Des de l'Ajuntament ja es va explicar el passat 2 d'agost que l'espai patia «greus deficiències i patologies».

«Hem establert un sistema de col·laboració amb la constructora per l'arranjament dels múltiples desperfectes. El manteniment de les instal·lacions és molt important i cal fer-lo de manera planificada, no es tracta només de fer inauguracions», va explicar el regidor d'Esports, Víctor Grau, a Nació Digital

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!