11 tatuajes con significado de fuerza, amor

Els tatuatges amb més simbolisme emocional

La força i l'amor impregnen aquests dissenys

Avui en dia, un gran nombre de gent du tatuatges, i aquesta forma d'art no només es redueix a la representació corporal d'un estil d'art: cada tatuatge amaga una història, una vivència o un sentiment, i aquests dibuixos esdevenen una via per a la representació dels trets personals d'algú o de la seva manera de veure les coses. El sentit de cada tatuatge, però, variarà en funció del portador, encara que tingui un disseny totalment complex o més aviat simple.

Tatuatges amb sentit, per quina raó?

Els motius rere els quals s'amaga cada tatuatge són molt diferents. Hi ha persones que consideren que els 'tattoos' són indispensables i que es transformen en una mena de dèria irrefrenable que els fa tenir el desig de fer-se'n un rere l'altre. En canvi, d'altres vinculen els tatuatges amb un simbolisme o, fins i tot, amb l'art de la seducció.

Tot i que actualment els tatuatges simbòlics s'han posat de moda, la gent se n'ha fet al llarg de mil·lennis, gairebé des dels inicis de la humanitat, i han estat presents dins d'un gran nombre de tribus i cultures.

Inicialment, els tatuatges servien per indicar el clan del qual es formava part i, una mica més endavant, es van començar a relacionar amb la pertinença a un determinat grup de la societat —com ara els soldats, els gàngsters, els mariners, etc. Actualment, però, existeixen tatuatges per a tots els gustos i els duen tota mena de persones, de qualsevol grup social: pobres, rics, gent jove, gent gran, dones, homes, enamorats, etc.

Per tant, hi ha tatuatges per a amistats, familiars, parelles, etc.  que poden ser complementaris i que poden variar molt, des d'un estil més aviat minimalista fins a una mida molt notòria. Els tatuatges tribals, els vikings i els que tenen símbols celtes —que es detecten perquè normalment són negres i dibuixen formes geomètriques— són molt populars. 

En un moment en què els moviments religiosos existents tenen tendència a l'expansió, podem observar igualment diversos tatuatges vinculats amb el reiki o el budisme, així com un dibuix de la rosa dels vents que simbolitzaria l'acabament del viatge que fa la nostra ànima.

Els tatuatges que transmeten més amor i força

Tot seguit, descobriràs quins són els onze tatuatges més carregats de simbolisme, que estan relacionats amb diverses emocions humanes, així com amb la força i l'amor. Igualment, te'n revelem el significat.

1. Les fases lunars

Quan algú es tatua les fases lunars a la pell, aquesta il·lustració està carregada de simbolisme: en concret, el tatuatge es vincula amb les transformacions, amb l'existència, i ens diu que no oblidem que l'adaptació és necessària, al davant de qualsevol canvi que es produeixi a les nostres vides.

2. Papallones

Es tracta d'uns insectes d'una bellesa espectacular, que romanen dins de la crisàlide al llarg d'una bona temporada. Es relacionen amb les transformacions, amb el fet de renéixer i amb la bellesa en general. Els xinesos relacionen la presència de dues papallones juntes amb els sentiments amorosos i, per tant, podria ser una bona opció de tatuatge per fer-se en parella o amb algú que t'estimes molt. Igualment, els japonesos consideren la papallona com un símbol de l'ànima. De la mateixa manera, aquesta mena de tatuatges també es relacionen amb l'ànima i amb la dimensió espiritual, així com amb un vincle amb la feminitat i la gràcia o bé amb l'entorn natural. 

11 tatuajes con significado de fuerza, amor
Els tatuatges més carregats de simbolisme | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

3. Àncora

És molt possible que tinguis el record d'infantesa d'haver vist en Popeye el mariner, un personatge que duia la pell tatuada amb el dibuix d'una àncora. Es tracta d'un tatuatge ben clàssic, que transmet equilibri, puixança i fortalesa.

11 tatuajes con significado de fuerza, amor
L'àncora transmet equilibri, puixança i fortalesa | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

4. Ocells

Existeixen moltíssims tatuatges d'ocells diferents, de la mateixa manera que al món hi ha un gran nombre d'aus diverses. Aquests tatuatges, de fet, es poden adaptar tant a les dones com als homes i, en funció de quin dibuix es representi, pot servir per subratllar la masculinitat o bé la feminitat. Igualment, cadascú que els examini pot fer-ne una interpretació diferent.

Com a exemples més rellevants, podem dir que els tatuatges d'àguiles simbolitzen el prestigi, la gosadia, la puixança i la capacitat de liderar. En canvi, els falcons representen la guarició de l'ànima i la rapidesa. En el cas dels corbs, d'altra banda, es vinculen amb l'alliberament del passat, amb l'harmonia, amb l'enginy i els talents. Els paons estan associats a la bellesa i a l'amor propi, els mussols amb la rapidesa, la visió i la quietud, el faisà amb els triomfs, la fortuna econòmica i la prosperitat, i els coloms, amb la benevolència, la serenor i els sentiments amorosos.

11 tatuajes con significado de fuerza, amor
Les interpretacions poden variar en funció del dibuix però també de la persona | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

5. Cor

No és difícil pensar que es tracta d'uns dibuixos relacionats amb els sentiments amorosos: els tatuatges en forma de cor simbolitzen les passions i l'amor, i normalment s'assimilen als sentiments que té algú. Sol ser un motiu femení, que normalment constitueix una dedicatòria cap a algú del nostre entorn proper. Ara bé, també hi ha un gran nombre d'homes que el duen als braços, amb el nom o bé de la seva mare o bé de la seva parella. 

6. Estrelles

Molta gent opta per tatuar-se una estrella a la pell, cosa que es relaciona amb l'esperança, la valentia, l'esperit i l'honestedat. Quan tot és fosc, les estrelles ens il·luminen i ens fan de guia en els moments més poc clars. Així doncs, es tracta d'un disseny que es vincula fortament amb tot allò que té a veure amb la llibertat.

11 tatuajes con significado de fuerza, amor
Els enamorats de la música sovint opten per tatuar-se algun element musical a la pell | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

7. Elements musicals

Les persones aficionades a la música es tatuen sovint algun element vinculat amb aquest món, com ara una nota musical, un silenci, una clau de sol, etc. Es tracta d'uns dissenys que transmeten l'afició i l'estima pel món de la música de qui els du. 

8. Gats

Els gats i les persones tenen un vincle amorós que prové d'èpoques ancestrals, i durant la prehistòria ja existien individus que es feien enterrar amb els seus propis gats, cosa que també trobem entre alguns habitants de l'antic Egipte. Els tatuatges que mostren gats tenen un simbolisme associat amb una força femenina, envoltada d'enigmes, així com amb la intuïció, la bona fortuna, el refinament, les intuïcions i també l'elegància.

11 tatuajes con significado de fuerza, amor
Cada tatuatge té associats uns valors i significats concrets | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

9. Flor de lotus

Aquest símbol budista, que connecta amb tot allò que és pur, és un dels més populars entre les persones que opten per fer-se un tatuatge d'algun símbol budista.

11 tatuajes con significado de fuerza, amor
Els dracs es vinculen amb la capacitat creativa de les persones | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

10. Dracs

Dins dels tatuatges que poden relacionar-se d'alguna manera amb la llibertat hi trobem els dracs, unes criatures plenes de ferocitat que, amb les seves dimensions descomunals, no és difícil que ens atrapin i ens fascinin. Els tatuatges que es vinculen amb els dracs simbolitzen la capacitat creativa de les persones, així com el vigor, les esperances i la qualitat de purs

11. Infinit

Es tracta d'un disseny carregat de simbolisme que es vincula amb la representació d'una persona o cosa que ens interessa recordar de manera incessant i de la qual no ens volem allunyar. És un instant vital que desitgem conservar per sempre dins dels nostres records i que de vegades també s'acompanya de la inscripció d'un nom.

També et pot interessar...