Un tauró sembra el terror a la platja de Mataró

L’animal s’ha apropat a la costa davant la sorpresa dels banyistes que cridaven espantats per la presència d’aquest imponent peix. Tot plegat ha quedat en un ensurt

Un tauró va sembrar el pànic aquest dijous a la tarda entre els banyistes que es trobaven en aquell moment a la platja del Varador de Mataró, al Maresme. L’animal es va apropar massa a la costa i va arribar pràcticament fins la sorra, que estava plena a vessar de gent en un dia de molta calor. 

En les imatges penjades pels usuaris a les xarxes socials, es pot veure com el tauró arriba fins a la zona on trenquen les ones a la platja. Immediatament, la gent que està a l’aigua surt corrents  i les nombroses persones que estaven prenent el sol s’aixequen ràpidament i comencen a cridar entre sorpresa i terror.

Un ensurt sense més conseqüències

Tot i el caos que va generar la presència de l’animal i la por que molts banyistes van tenir durant una bona estona, tot va quedar en un ensurt i no va passar d’aquí. De fet, degut al rebombori que va generar la forta expectació mediàtica, el més probable és que l’animal estigués molt més espantat que les persones.

Potser no era un tauró   

Poc després de presenciar l’animal, Salvament Marítim i la Creu Roja van fer un reconeixement per la zona amb una embarcació per comprovar si l’animal havia marxat de prop de la platja. Alertada per un avís a Emergències, també es va apropar al lloc dels fets la Policia Local, qui va posar en dubte que fos un tauró  el que es va presenciar a l’aigua.

En aquest sentit, es creu que l’animal que es va veure es tractaria probablement d’una tintorera, ja que no és la primera vegada que se n’apropa una a la costa de Mataró. Fos el que fos, els banyistes no es van salvar ahir d’un bon ensurt en el que havia de ser un dia tranquil de platja.