YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un taxista de Barcelona denuncia que li han duplicat la matrícula i no deixa de rebre multes

En els últims mesos ha rebut 5 multes d'un mateix radar

Pla tancat d'un radar
L'home ha rebut cinc múltes del radar de tram situat a la ronda de Dalt (Barcelona) | ACN

Andreu Teresa, un taxista de Barcelona, denuncia que algú li ha duplicat la matrícula del seu cotxe i que no deixa de rebre multes per infraccions que no ha comès. Tal com manifestava ell mateix al 'Contenidor' d'El món a RAC1, «he rebut cinc multes d'un cotxe que no és meu, però té la mateixa matrícula». 

«Fer recursos és l'única solució que em donen»

Segons explica el mateix taxista, la primera multa li va arribar el desembre del 2019, amb data d'infracció del mes de novembre. «La fotografia que acompanya a la multa és de bastant mala qualitat, amb blanc i negre, però vaig veure la meva matrícula i al final vaig pagar». Andreu assegura que va rebre la segona multa el gener del 2020, però que la fotografia ja era «prou clara per distingir que el vehicle sancionat no és el meu».

El dimecres dia 8 de juliol, el taxista va rebre les tres multes restants. El més curiós és que totes les infraccions han estat captades pel radar de tram situat a la ronda de Dalt de Barcelona. Amb les imatges es va poder comprovar que el vehicle evidentment no era el seu: «Jo tinc un Toyota Prius Plus pintat de color groc i negre, i el vehicle sancionat és un Volkswagen Polo».

Després de rebre la segona multa al mes de gener, Andreu va acudir als Mossos d'Esquadra i a la Guàrdia Urbana per denunciar la situació. «Em van dir que havia de fer un recurs de les multes. A dia d'avui, han passat set mesos i no sé res. Ara he de tornar a fer recursos a les tres multes que m'han arribat perquè és l'única solució que em donen», assegura. «Encara que hi hagi una denúncia que demostra que hi ha una duplicitat de matrícula, el sistema de l'Ajuntament no dona més opció que fer recursos», afegeix. 

El taxista ha volgut denunciar la mala gestió de l'assumpte: «Ha de ser el ciutadà, que no té cap responsabilitat, qui s'ha de moure per presentar recursos i gastar temps i diners». Andreu manifesta que la Guàrdia Urbana el va fer anar a parlar amb el cap de negociat d'Hisenda, i «el funcionari que em va atendre em va dir que el cap de negociat 'no parla amb la gent'».

L'infractor ja ha estat detingut

Andreu Teresa va voler anunciar també que la setmana passada, el conductor del vehicle que circulava amb la matrícula duplicada va ser identificat i detingut pels Mossos d'Esquadra. «El problema és que totes les multes que ha pogut cometre entre el 14 d'abril i el 15 de juliol, m'arribaran a mi també». 


Comentaris

envia el comentari