Javier Tebas, president de La Lliga, creu que «Neymar es jubilarà al PSG»

Així de contundent ho ha assegurat Tebas durant el congrés 'Soccerex Europe 2019'

Javier Tebas durant la seva intervenció en la jornada inaugural de 'Soccerez Europe 2019'
Javier Tebas durant la seva intervenció en la jornada inaugural de 'Soccerex Europe 2019' | EFE

En els últims mesos han sigut moltes les personalitats en el món del futbol que han opinat sobre el futur de Neymar. Ara ha estat Javier Tebas, el president de La Lliga, qui aquest dijous en una de les seves intervencions durant la jornada inaugural del congrés 'Soccerex Europe 2019' que se celebra a Lisboa, ha assegurat que «Neymar es jubilarà al PSG». 

El president creu que el fitxatge del brasiler va ser una operació fora de mercat i per tant «és impossible posar-la de nou dins el mercat». Per a Javier Tebas, qui va fer una intervenció que va estar moderada pel director d'Esports de l'Agència EFE, Luis Villarejo, el fitxatge del jugador brasiler, va ser «la demostració d'anomalia del sistema de control econòmic del futbol europeu». 

Tebas creu que va ser una operació «fora de mercat»

Javer Tebas, president de La Lliga
Javier Tebas també ha volgut donar la seva opinió sobre el fitxatge de Neymar   | EFE

 

El president de La Liga ha volgut fer un apunt per recordar: «Nosaltres ja ho vam denunciar llavors, era impossible que un equip europeu assumís els valors: 226 milions d'euros i 27 milions d'euros nets lliures d'impostos per al jugador». En aquell moment, La Lliga va denunciar a l'equip francès per «falta de 'Fair Play' —joc net— financer», ja que segons aquesta «tenia patrocinadors no reals, inflats».

A la pregunta sobre per què no ha tornat aquest estiu a Barcelona o al futbol espanyol, Javier Tebas ha argumentat el fet que hi ha «equips que fan operacions fora del mercat» i aquestes, després, «és impossible tornar-les a posar al mercat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari