Telefónica dona una gran notícia a Catalunya

Hi ha un centenar de municipis més que al 2018 que tenen fibra òptica

Segons un comunicat propi de la companyia Telefònica, al llarg de l'any de 2019, la seva fibra òptica va arribar fins a 300.000 llars de les comarques gironines, situant en la xifra rècord del 97% de la població amb cobertura mòbil 4G a la província.

Gràcies a aquest desplegament, municipis com Besalú, Palamós, Peralada, Verges, Navata, Bordils o Llers, entre d'altres, han pogut tenir en els darrers mesos accés a la fibra òptica.

Hi ha un centenar de municipis més que al 2018 a tota Catalunya

A més, l'empresa ha anunciat que, a partir d'ara, a part de continuar amb els treballs en municipis on ja s'ha iniciat el desplegament d'instal·lació, s'està treballant perquè altres poblacions que encara no tenen cobertura de fibra òptica la puguin tenir.

Al comunicat, l'empresa també ha volgut deixar clara la seva aposta per Catalunya, assegurant que avui en dia hi ha 348 municipis de Catalunya que tenen accés a la fibra òptica, cent municipis més que l'any 2018. De cara a aquest 2020, la seva intenció és cobrir localitats de menys de mil habitants que encara no han pogut gaudir de la fibra.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari