Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un cel enteranyinat per núvols alts i mitjans

El temps a Catalunya: previsió méteo pel dia 29 de gener

Els intervals de núvols aniran a més però no s’esperen ni gotellades ni ruixats. Les TºC baixen una mica però pujaran més els següents dies

Mapa de símbols per aquest dimecres
Mapa de previsió per aquest dimecres | CATALUNYA MÉTEO

El temps patirà petits canvis aquest dimecres, 29 de gener, amb l’arribada de més intervals de núvols arreu que no deixaran pluja. Les temperatures baixen una mica, però tornaran a pujar els següents dies. 

Més núvols arreu

Pel que fa a l’estat del cel, ens seguiran arribant cues de fronts molt desgastats d’origen atlàntic que aquest dimecres ens portaran més intervals de núvols.

Puntualment, aquests núvols seran més gruixuts al litoral i a les comarques de Lleida i de les Terres de l’Ebre.  Tot i això, de pluja no se n’espera.

Les temperatures baixen una mica

Pel que fa a les temperatures, baixaran una mica respecte al dimarts les màximes, amb la majoria de valors entre els 12º i 17º arreu del territori, localment més altes a les Terres de l’Ebre. No obstant, l’ambient seguirà sent poc hivernal a les hores centrals del dia.

Si ens fixem en les mínimes, no glaçarà a pràcticament cap punt de Catalunya amb fred molt moderat per l’època de l’any. La majoria de valors nocturns se situaran entre els 5º i 10º, més baixos a zones interiors i del Pirineu i fins a 11º o 12º a punts de la costa.

Ambient atípicament suau

De cara a les següents jornades, el temps seguirà molt tranquil amb sol combinat amb el pas de bandes de núvols alts i prims. Atenció perquè les temperatures pujaran més, especialment pel que fa al cap de setmana,  quan moltes màximes se situaran entre els 15º i 20º, xifres que se superaran a zones de la costa del sud del territori.

El temps a Barcelona

Cel més enterbolit aquest dimecres a la capital catalana per més intervals de núvols que no deixaran pluja. Les temperatures baixaran una mica, però tornaran a pujar de cara als següents dies.

El temps a Tarragona

Pel que fa a la capital tarragonina, la situació serà molt similar amb més bandes de núvols que deixaran el cel enteranyinat però sense aigua. Les temperatures també reculen per tornar a remuntar la resta de la setmana.

El temps a Lleida

A la ciutat de Lleida, el temps del dimecres estarà marcat pels intervals de núvols que aniran a més però sense pluja. Temperatures lleugerament més baixes, especialment de dia.

El temps a Girona

Si donem un cop d’ull a la capital gironina, els núvols també aniran a més. Temperatures una mica més baixes de dia.

El temps a Sabadell

La situació també canviarà una mica a la co-capital del Vallès Occidental, ja que els intervals de núvols aniran a més, tot i que no s’hi espera pluja. Temperatures una mica més frenades de dia.

El temps a Terrassa

Finalment, el temps d’aquest dimecres a l’altra co-capital vallesana també vindrà marcat per aquests núvols més abundants sense pluja a la vista. Termòmetres avall, però pujaran més els següents dies.