Persones celebrant que han guanyat la loteria

Canten el número del tercer premi de la Loteria de Nadal! El 19.517

S'ha donat a conèixer el número guanyador del tercer millor premi de la rifa

Des de primera hora del matí, les boles dels números i dels premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal van girant. Els nens de San Ildefonso, a poc a poc, van cantant a ple pulmó tot allò que anaven traient. 

A les 11.32 hores del matí, ha estat el moment del tercer premi de la rifa nadalenca per excel·lència. En aquest moment ha estat quan els encarregats de cantar els premis han extret la bola i el número premiat en el sorteig de la Loteria de Nadal ha estat el 19.517. El tercer premi és de 500.000 milions d'euros a la sèrie, és a dir, 50.000 euros per dècim. 

Aquesta és la tercera millor compensació econòmica que ha repartit enguany un total de 500.000 euros per sèrie. Això equival a 50.000 euros per dècim o a 2.500 euros per cada euro jugat. 

Un premi que ha fet esclatar d'alegria a tots els agraciats i ja es preparen per destapar l'ampolla de cava per celebrar-ho.

Durant la Loteria de Nadal de 2021 s'han emès 172 sèries de cada número i cada butlleta consta de 10 dècims. En total, han estat 1.720 dècims els agraciats amb aquest tercer premi celebrat durant el sorteig nadalenc.

Aquest tercer premi de la Loteria de Nadal ha estat repartit per: Calella i Granollers, a Catalunya. També a València, Almeria i Badajoz.

Hisenda s'emporta una part del premi

L'alegria de ser un dels agraciats durant el sorteig de la Loteria de Nadal no te la treu ningú. Tot i això, l'Agència Tributària es queda la seva part del pastís que t'ha tocat de premi. Una normativa que va canviant, però en l'actual queden exempts tots els premis inferiors a 40.000 euros.

En cas de ser superior a aquests 40.000 euros, Hisenda es quedarà el 20% de la quantitat que hagi tocat. Per als grans premis que hi ha al sorteig, però, els 40.000 euros estan exempts d'impostos —com en els premis inferiors a aquesta quantitat.

Al tercer premi, de 50.000 euros, hauran de tributar 2.000 euros i es quedaran amb 48.000 euros. 

Consulta el teu número de la Loteria de Nadal