YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El número 05587, 3r premi del Sorteig de la Loteria del Nen

El tercer premi de la Loteria del Nen compta amb 25.000 euros per dècim, lliure d'impostos

Un venedor de Loteria assenyalant els dècims del sorteig del Nen que té a la seva administració
El tercer premi de la Loteria del Nen compta amb un total de 250.000 euros per sèrie | Cedida

En el tradicional sorteig de la Loteria del Nen d'aquest 2021, celebrada avui, 6 de gener, el tercer premi, que compta amb 25.000 euros lliures d'impostos per dècim, ha recaigut en el número: 05587

Es Tracta d'un número molt repartit, que en el cas de Catalunya ha arribat a Castelló d'Empúries, Mataró, Bordils, Sant Andreu de la Barca, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Fost de Campsentelles, Barberà del Vallès, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Les i Les Borges del Camp. 

Recordem que el primer premi ha recaigut en el número 19.570, que ha deixat 200.000 euros per dècim a catalans afortunats de Barcelona, Girona, Castelldefels, Sallent, Badalona i Lloret de Mar. Pel que fa al segon premi, ha estat per al número 03.436, que a Catalunya s'ha venut únicament a les ciutats de Barcelona i Lleida, a més d'altres punts d'arreu de l'Estat espanyol. Sigui com sigui, els catalans han gastat més diners que l'any passat en la Loteria del Nen, concretament 85,9 milions d'euros, un 0,57% més. 

Un sorteig que va començar a agafar forma l'any 1941

Va ser l'any 1941 quan es va configurar aquest sorteig amb personalitat i denominació pròpia, fins a convertir-se en el segon en importància de la Loteria Nacional. No va ser fins a l'any 1966 quan la denominació Sorteig de 'El Niño' apareix a les llistes oficials de premis. Els sortejos del Nen van començar a atorgar reintegraments el 1942 i des de 1946 premis de terminació i de reintegrament.

A més, tots els sortejos s'han celebrat ininterrompudament pel sistema Antic o Tradicional fins a 1965, i pel sistema Modern o de Bombos Múltiples des del següent any. L'any 2012, el Sorteig Extraordinari del Nen es va celebrar a Cadis, en commemoració del segon centenari de la Constitució de Cadis de 1812, coneguda com 'La Pepa', i del bicentenari del naixement de la Loteria Nacional.


Comentaris

envia el comentari