Una única alegria en els filials i juvenils del Nàstic i del CF Reus

El CF Reus B guanya mentre que el CF Pobla i els juvenils A del Nàstic i del CF Reus cauen derrotats amb contundència

Mitgetes, futbol, recurs
La jornada ha estat, en línies generals, força negativa | Joan Alfons López

Jornada amb més fredes que calentes el futbol base més professional del Nàstic i del CF Reus. A Tercera Divisió, canvi de papers en els filials grana i roig-i-negre. El CF Reus B Cambrils ha sumat una nova victòria, la segona consecutiva, aquest cop davant la Fundació Esportiva Gramanet (2-0) amb gols de Forgas en el minut 17 i de Gregori López en el minut 78. El filial ganxet, dirigit per Albert Company, acumula així la vuitena jornada consecutiva sense perdre i suma ja 23 punts a la taula en quinze partits, xifra que permet superar el CF Pobla per primer cop aquesta temporada situant-se desè, a només cinc punts del playoff.

El filial grana no ha pogut evitar la derrota al camp del San Cristobal. El conjunt d'Albert Gallego ha caigut per 1 a 0 amb un gol del local Elliott en el minut 6 de la primera meitat. Tot i que els pobletans han jugat amb un futbolista més el darrer quart d'hora de partit, no hi ha hagut l'encert suficient per evitar la derrota i consumar, una setmana més, que els tarragonins no rutllen lluny del seu estadi. Aquesta ensopegada situa els grana a l'onzena posició amb 22 punts, quedant a sis de la promoció d'ascens.

Doble derrota dels juvenils

El juvenil del Nàstic ha tornat a perdre després de caure per 4 a 2 al camp del Zaragoza, perdent així la fortalesa defensiva que els ha caracteritzat en aquest inici de campanya davant l'altra millor defensa de la categoria. L'equip dirigit per Dani Vidal ha patit la segona ensopegada de la campanya i es queden a la setena plaça amb 19 punts, cinc més que el juvenil d'un CF Reus que ha perdut per 3 a 0 al camp del Cornellà  i veu com la dinàmica de jornades sense guanyar comença a allargar-se més del compte. El conjunt de Javi Robles és ara onzè a la taula amb 14 punts.