Alegries a Tercera i fluixa jornada juvenil

El Reus B i la Pobla guanyen els seus partits a Tercera Divisió mentre que els juvenils grana i roig-i-negre només poden sumar un punt

El CF Pobla torna a somriure després de remuntar davant el penúltim
El CF Pobla torna a somriure després de remuntar davant el penúltim | CF Pobla

Jornada bipolar al futbol més professional de la base del Nàstic i del CF Reus. El CF Pobla i el CF Reus B Cambrils han guanyat els seus partits a Tercera Divisió mentre que els juvenils d’ambdues entitats només han pogut sumar un punt dels sis que disputaven.

Doble alegria a Tercera

El CF Reus B Cambrils s’ha imposat per 0 a 2 al camp de l’Ascó i ha confirmat la gran dinàmica de resultats que està vivint després d’acumular la novena jornada sense perdre després de guanyar el tercer partit seguit i deixar, per cinquè partit seguit, la porteria a zero. Els del Baix Camp s’han endut els tres punts gràcies a un gol d’Ernest Forgas en el minut 42 i un altre de Modest Notario en el minut 55. Aquest triomf situa l’equip dirigit per Albert Company en la novena plaça amb 26 punts.

Pel que fa al CF Pobla, l’equip d’Alberto Gallego ha sumat un important triomf novament jugant com a local. Els grana s’han imposat per 2 a 1 al Santboià després de remuntar un partit que s’ha posat coll amunt en el primer quart d’hora. El visitant Marc Vicnete feia el 0 a 1 en el minut 13 i s’ha hagut d’esperar al darrer quart d’hora encontre per viure la remuntada en només quatre minuts de diferència. Joel Marín feia l’1 a 1 en el minut 77 i Sergio Montero donava el triomf en el minut 81 amb el 2 a 1. Aquests tres punts deixen el CF Pobla a l’onzena plaça amb 25 punts, a cinc del playoff d’ascens.

El filial del CF Reus segueix enratxat
El filial del CF Reus segueix enratxat | CF reus

Deficient jornada juvenil

A la Divisió d’Honor Juvenil, ni el Nàstic ni el CF Reus han aconseguit el triomf. Els grana han perdut per 0 a 2 contra l’Espanyol i pateixen així la segona derrota consecutiva contra un dels tres primers classificats, fet que confirma el final de la bona ratxa de resultats defensius i amplia ja a set jornades sense aconseguir el triomf, quedant a la setena plaça del torneig a l’espera del final de la totalitat de la jornada.

Pel que fa al juvenil roig-i-negre, els homes dirigits per Javi Robles han sumat un punt després d’empatar (1-1) contra l’Europa un encontre que també és el setè seguit que no es guanya, havent sumat així cinc punts de 21 possibles. Un gol d’Espi en el minut 15 avançava un CF Reus que veuria com el visitant Joel empataria en el minut 59. Amb aquest resultat, els roig-i-negres segueixen onzens a la taula.