Imatge de la circulació a Terrassa el dia que hi ha hagut una averia de llum

Una avaria bloqueja una capital catalana: classes suspeses i semàfors apagats

L'avaria elèctrica ha generat moments de gran confusió aquest matí a Terrassa

Matinal moguda a Terrassa. Una avaria elèctrica ha deixat sense llum a milers d'abonats aquest matí a la capital vallesana. Segons 'Món Terrassa', el tall ha afectat uns 4.500 abonats i s'han viscut moments de màxima tensió a Terrassa, perquè han deixat de funcionar els semàfors, els ascensors i alguns centres escolars s'han vist forçats a suspendre les classes de tarda. 

L'Ajuntament de Terrassa explica que els seus operaris estan treballant en l'avaria i també s'espera que el servei es restableixi abans de les quatre de la tarda d'aquest dijous, 24 de febrer. L'origen de l'avaria és la desconnexió d'una línia elèctrica de mitja tensió. 

Sense semàfors al centre de la ciutat

Les imatges més dantesques s'han viscut a l'Avinguda Jacquard de Terrassa. A mig matí d'aquest dijous, els semàfors de la zona han deixat de funcionar i s'han viscut moments de gran confusió amb els cotxes que intentaven circular. 

D'altra banda, també cal esmentar que diverses comunitats de veïns de la ciutat s'han quedat sense poder fer servir els ascensors a causa del tall del subministrament. 

Finalment, els centres escolars de la ciutat vallesana també s'han vist afectats i molts han optat per suspendre les classes de tarda i enviar els alumnes cap a casa. 

A hores d'ara, a les 15.50 hores, hi ha blocs de pisos, comerços i múltiples instal·lacions egarenques encara sense llum.