Pau Gasol i Kobe Bryant, en un partit dels Lakers

«T'estimem, tiet Pau». Gasol passa el seu aniversari amb la família de Kobe Bryant

Pau i Kobe mantenien una relació, gairebé, com si fossin família

Kobe Bryant  i el català Pau Gasol  van tenir sempre una amistat d'allò més especial. A banda de ser companys de pista, el gran lligam que tenien arribava al punt de ser com un més de la família

«Feliç 40 aniversari, tiet Pau!»

Quan aquesta passada setmana, Pau Gasol ha complert el seu 40 aniversari, ho ha volgut fer acompanyat de la seva segona família, la de Kobe Bryant: la seva vídua i dues nenes òrfenes. 

«Feliç 40 aniversari, tiet Pau! T'estimem. Amb amor, les noies de Bryant. Sé que Kobe et diria, 'Feliç aniversari, Pablo! T'estimem...'», ha escrit la parella del difunt jugador de bàsquet, Vanessa Bryant, a través del seu perfil oficial d'Instagram. En les fotografies que ha compartit la nordamericana, hi apareix Pau jugant amb les dues filles de la família, Natalia i Capri. 

Molta emoció entre els seguidors que han vist l'escena

Kobe Bryant va morir en un accident aeri quan el seu helicòpter es va estavellar, junt amb la seva filla gran, Gianna, el passat mes de gener. Tots els seus seguidors han mostrat una gran emoció en veure que Pau Gasol segueix mantenint una relació tan estreta amb la família de Bryant després de la seva mort. Comentaris com «Si us plau torna, Kobe» o «Necessitem més gent com en Pau al món» són els que es poden veure en la publicació. 

Pau Gasol continua encara en el procés de recuperació de la seva lesió, per la qual ja fa 16 mesos que està sense poder disputar un partit. Tot i això, el seu futur està per descobrir, doncs no se sap si la pròxima temporada podrà continuar a l'NBA o haurà de fer un canvi de rumb i ser redirigit cap a Europa.