musica

The Sey Sisters ompliran, a ritme de gòspel, l’Espai Jove la Palmera de Tarragona

L’esdeveniment tindrà lloc demà a la nit, a les 22.00 hores, i també comptarà amb l’actuació dels tarragonins Sons de Gospel

Demà dijous, 1 d'agost, l'Espai Jove la Palmera de Tarragona acollirà el doble concert de The Sey Sisters i els tarragonins Sons de Gospel. L’esdeveniment s’iniciarà a les 22.00 hores i les seves actuacions faran reviure l’esperit gòspel entre tots els assistents.

The Sey Sisters ofereix un espectacular trio de veus negres. Es tracta de  tres germanes de descendència ghanesa que, amb cants a cappella, tenen com a objectiu reivindicar el seu paper com a afrodescendents a través de ritmes africans, així com els sons del gòspel i del soul.

El grup es va crear l’any 2006 i des d’aleshores han actuat a diferents festivals d’arreu de Catalunya i Espanya. L’any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic ‘Let freedom ring', el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys, amb una resposta molt positiva i entusiasta per part del nombrós i variat públic. Actualment, també se les pot veure a l’escena teatral amb la producció musical ‘La Botiga dels horrors’, dirigida per Àngel Llàcer.

L’edició més feminista del Festival Sota la Palmera

Enguany, el Festival Sota la Palmera està reunint un gran component d’artistes  femenines, situant-les de primer ordre com a protagonistes i referències clau en el si de les formacions escèniques. Aquest estiu més de 70 dones hauran trepitjat l’escenari dansant, fent de pallasses, il·lustrant o cantant.

Des de l’organització, destaquen que la joventut dedica esforços a detectar i revalorar les produccions culturals de dones creadores. Tot per reforçar la seva emprenedoria i apoderament com a part important en el desenvolupament cultural i comunitari. Entre els noms propis propers per actuar destaquen artistes com Marinah (Ojos de Brujo) i The Gachises.